lösev

1 Temmuz da Madde Madde Yeni Dönem

Gündem (TG) - TARSUS GAZETESİ | 22.06.2021 - 08:44, Güncelleme: 22.06.2021 - 08:44 8959+ kez okundu.
 

1 Temmuz da Madde Madde Yeni Dönem

1 Temmuz da Madde Madde Yeni Dönem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesine dair adımların da konuşulduğu kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Saat 15.00’te başlayan kabine toplantısı yaklaşık 3,5 saat sürdü. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme yolunda atılacak 4 adımı kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan, "1 Temmuz'dan itibaren tüm sokağa çıkma yasakları kalkıyor. Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz. Şehirler arası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşımadaki kısıtlamalar sona eriyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor" dedi.   İŞTE TAM NORMALLEŞME ADIMLARI *1 Temmuz itibarıyla sokağa çıkma kısıtlamaları tümüyle kaldırılıyor. (Daha önceki uygulamada hafta içi ve cumartesi günleri akşam 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arası kısmi kısıtlama, Pazar günleri ise tüm gün kısıtlama uygulaması vardı.) *Müzikle ilgili sınırlama 24.00'e çekiliyor. *Şehirler arası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşımadaki kısıtlamalar sona eriyor. *Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. (Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı kararıyla kamu kurumlarında esnek ve uzaktan çalışma modeline geçilmiş, mesai saatlerinin ise 10.00 – 16.00 arası olmasına dair karar alınmıştı.) 1 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK   Açıklanan normalleşme adımlarının 1 Temmuz itibariyle geçerli olması bekleniyor. İçişleri Bakanlığı da konuya ilişkin bir genelge paylaşacak.
1 Temmuz da Madde Madde Yeni Dönem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesine dair adımların da konuşulduğu kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Saat 15.00’te başlayan kabine toplantısı yaklaşık 3,5 saat sürdü. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme yolunda atılacak 4 adımı kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan,

"1 Temmuz'dan itibaren tüm sokağa çıkma yasakları kalkıyor. Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz. Şehirler arası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşımadaki kısıtlamalar sona eriyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor"

dedi.
 
İŞTE TAM NORMALLEŞME ADIMLARI
*1 Temmuz itibarıyla sokağa çıkma kısıtlamaları tümüyle kaldırılıyor. (Daha önceki uygulamada hafta içi ve cumartesi günleri akşam 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arası kısmi kısıtlama, Pazar günleri ise tüm gün kısıtlama uygulaması vardı.)

*Müzikle ilgili sınırlama 24.00'e çekiliyor.

*Şehirler arası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşımadaki kısıtlamalar sona eriyor.

*Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. (Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı kararıyla kamu kurumlarında esnek ve uzaktan çalışma modeline geçilmiş, mesai saatlerinin ise 10.00 – 16.00 arası olmasına dair karar alınmıştı.)

1 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK
 
Açıklanan normalleşme adımlarının 1 Temmuz itibariyle geçerli olması bekleniyor. İçişleri Bakanlığı da konuya ilişkin bir genelge paylaşacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.