lösev

2018-2019 Eğitim Öğretim Sezonu Sona Erdi

Sanat 14.06.2019 - 08:28, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2864+ kez okundu.
 

2018-2019 Eğitim Öğretim Sezonu Sona Erdi

7 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılı sona erdi. Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin ve Tarsus’ta da öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Köklü Lisan Fen Temel Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de 2018-2019 eğitim sezonu sonunda karne heyecanına ortak oldu. Okulda üstün başarı gösteren öğrencilere belgeleri okul müdürü Ömer Topuz tarafından takdim edildi. Karnelerini, onur belgelerini ve üstün başarı belgelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken öğretmenler ve okul müdürü Ömer Topuz da öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Köklü Lisan Fen Temel Lisesi öğretmenlerinden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Rukiye Yenigün 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının yoğun hummalı bir çalışmayla stresli geçtiğini fakat meyvelerini alacaklarından emin olduklarını söyleyerek öğretmen kadrosu olarak ellerinden geleni yaptıklarını öğrencilerin de kendilerine destek olduklarını onlara sonuna kadar güvendiklerini söyledi. Tatile giren öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yenigün, öğrenciler için yaz kursları başlattıklarını ifade etti. sınıf öğrencilerine girecekleri sınavda da başarılar dileyen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Rukiye Yenigün her zaman öğrencilerinin yanlarında olduklarının mesajını verdi. Köklü Lisan Fen Temel Lisesi Müdürü Ömer Topuz, öğrenci ve velilere seslenerek uzun bir tatilin başladığını, yoğun bir sezon sonunda öğrencilerin dinlenmeyi hak ettiğini söylediği konuşmasında öğrencilere baskı yapılmamasını istedi. Tatilde öğrencilerin bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunun Ömer Topuz iyi dinlenmelerini söyledi ve velilerden de çocuklarını başkalarıyla kıyaslamamalarını tavsiye etti. sınıf öğrencilerini de unutmayan okul müdürü Topuz üniversite sınavlarında hepsine başarılar dileyerek “şansınız, bahtınız açık olsun” şeklinde sözlerini noktaladı.  
7 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılı sona erdi. Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin ve Tarsus’ta da öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Köklü Lisan Fen Temel Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de 2018-2019 eğitim sezonu sonunda karne heyecanına ortak oldu. Okulda üstün başarı gösteren öğrencilere belgeleri okul müdürü Ömer Topuz tarafından takdim edildi. Karnelerini, onur belgelerini ve üstün başarı belgelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken öğretmenler ve okul müdürü Ömer Topuz da öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Köklü Lisan Fen Temel Lisesi öğretmenlerinden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Rukiye Yenigün 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının yoğun hummalı bir çalışmayla stresli geçtiğini fakat meyvelerini alacaklarından emin olduklarını söyleyerek öğretmen kadrosu olarak ellerinden geleni yaptıklarını öğrencilerin de kendilerine destek olduklarını onlara sonuna kadar güvendiklerini söyledi. Tatile giren öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yenigün, öğrenciler için yaz kursları başlattıklarını ifade etti.
  1. sınıf öğrencilerine girecekleri sınavda da başarılar dileyen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Rukiye Yenigün her zaman öğrencilerinin yanlarında olduklarının mesajını verdi.
Köklü Lisan Fen Temel Lisesi Müdürü Ömer Topuz, öğrenci ve velilere seslenerek uzun bir tatilin başladığını, yoğun bir sezon sonunda öğrencilerin dinlenmeyi hak ettiğini söylediği konuşmasında öğrencilere baskı yapılmamasını istedi. Tatilde öğrencilerin bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunun Ömer Topuz iyi dinlenmelerini söyledi ve velilerden de çocuklarını başkalarıyla kıyaslamamalarını tavsiye etti.
  1. sınıf öğrencilerini de unutmayan okul müdürü Topuz üniversite sınavlarında hepsine başarılar dileyerek “şansınız, bahtınız açık olsun” şeklinde sözlerini noktaladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.