lösev

27 DÖNEM POLİS ADAYLARI MÜLAKATLARA BÜYÜKŞEHİR LE HAZIR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.07.2021 - 09:23, Güncelleme: 03.07.2021 - 09:23 2350+ kez okundu.
 

27 DÖNEM POLİS ADAYLARI MÜLAKATLARA BÜYÜKŞEHİR LE HAZIR

27 DÖNEM POLİS ADAYLARI MÜLAKATLARA BÜYÜKŞEHİR LE HAZIR

 Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi öncülüğünde, POMEM mülakatlarına hazırlanan polis adayları için eğitim düzenlendi. “Kariyerinde bir adım öne çık” sloganıyla gerçekletirilen ‘POMEM Mülakatlarına Hazırlık Eğitimi’ne, 27 dönem polis adayı 120 kişi katıldı. Katılımcılar, mülakat teknikleri, beden dili, başarılı olmanın püf noktaları konularında eğitim aldı. 27 dönem polis adayları artık mülakatlara hazır Mülakat teknikleri, beden dili, başarılı olmanın püf noktaları gibi konuların işlendiği eğitimde, parkur sınavlarını ve ön sağlık kontrolü aşamalarını geçerek mülakata kalan 27 dönem polis adayı 120 kişi yer aldı. Eğitimde; mülakat sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenler uygulamalı olarak gösterildi. Mülakata girmeye hak kazanan adayların mülakatları, pandemi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. 2021 yılı 27 dönem polis adayları düzenlenen eğitimle girecekleri mülakatlara hazır hale geldi.
27 DÖNEM POLİS ADAYLARI MÜLAKATLARA BÜYÜKŞEHİR LE HAZIR

 Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi öncülüğünde, POMEM mülakatlarına hazırlanan polis adayları için eğitim düzenlendi. “Kariyerinde bir adım öne çık” sloganıyla gerçekletirilen ‘ POMEM Mülakatlarına Hazırlık Eğitimi’ne, 27 dönem polis adayı 120 kişi katıldı. Katılımcılar, mülakat teknikleri, beden dili, başarılı olmanın püf noktaları konularında eğitim aldı. 27 dönem polis adayları artık mülakatlara hazır Mülakat teknikleri, beden dili, başarılı olmanın püf noktaları gibi konuların işlendiği eğitimde, parkur sınavlarını ve ön sağlık kontrolü aşamalarını geçerek mülakata kalan 27 dönem polis adayı 120 kişi yer aldı. Eğitimde; mülakat sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenler uygulamalı olarak gösterildi. Mülakata girmeye hak kazanan adayların mülakatları, pandemi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. 2021 yılı 27 dönem polis adayları düzenlenen eğitimle girecekleri mülakatlara hazır hale geldi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.