lösev

33 KADIN 33 HAYAT 33 BAŞARI HİKAYESİ

Gülnar (BH) - BLOK HABER | 12.04.2021 - 17:20, Güncelleme: 12.04.2021 - 17:20 8964+ kez okundu.
 

33 KADIN 33 HAYAT 33 BAŞARI HİKAYESİ

33 KADIN 33 HAYAT 33 BAŞARI HİKAYESİ

33 KADIN 33 HAYAT 33 BAŞARI HİKAYESİ.. 33 Kadın Belgeseli Çekimlere Başladı. Gazeteci Ufuk Cavlı, yaşama karşı erkek egemen bir toplumda güçlü ve dik duran kadınların hayatını belgesel haline getiriyor. 33 KADIN BELGESELİ adı verilen projede gizli kalmış kahramanların yaşam öyküleri ekranlarda izleyici ile buluşacak.  Yaşamın önlerine çıkardığı sayısız engelleri bir bir aşarak başarı zirvesinin en üstüne çıkmayı başaran  yakından tanıdığınızı düşündüğünüz kadınların bilinmeyen öyküleri Ufuk Cavlı’nın proje/senaryosu ile ekranlara taşınacak.  Başarı hikayeleriyle Mersin'e ve tüm kadınlara ilham veren güçlü kadınların hayatını konu alan ve haftalık olarak yayınlanacak TV programında hep mağduriyetlerle gündeme gelen kadınların aksine güçlü başarılı kadınların var olduğunu anlatarak kadınlara destek olmayı hedeflediklerini dile getiren programın yapımcısı Ufuk Cavlı, “Yaklaşık olarak 5 aydır bu proje üzerine çalışmalar yaptık. Bizlere 1165 kadın müracaat etti bu müracaatlar ve referans yoluyla 33 KADIN belirledik. Belirlenen 33 KADIN yaşamlarıyla başarılarıyla hikayeleriyle toplumda sevilen sayılan iş insanlarıdır. Tüm kadınlara ilham olmasını planladığımız programda asıl hedef kadın farkındalığıdır.  Fragman çekimlerimizin ardından 15 Nisan'da bölüm çekimlerine başlayıp 19 Mayıs'ta bir gala ile yayına girmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
33 KADIN 33 HAYAT 33 BAŞARI HİKAYESİ

33 KADIN 33 HAYAT 33 BAŞARI HİKAYESİ..
33 Kadın Belgeseli Çekimlere Başladı.

Gazeteci Ufuk Cavlı, yaşama karşı erkek egemen bir toplumda güçlü ve dik duran kadınların hayatını belgesel haline getiriyor. 33 KADIN BELGESELİ adı verilen projede gizli kalmış kahramanların yaşam öyküleri ekranlarda izleyici ile buluşacak. 
Yaşamın önlerine çıkardığı sayısız engelleri bir bir aşarak başarı zirvesinin en üstüne çıkmayı başaran 
yakından tanıdığınızı düşündüğünüz kadınların bilinmeyen öyküleri Ufuk Cavlı’nın proje/senaryosu ile ekranlara taşınacak. 
Başarı hikayeleriyle Mersin'e ve tüm kadınlara ilham veren güçlü kadınların hayatını konu alan ve haftalık olarak yayınlanacak TV programında hep mağduriyetlerle gündeme gelen kadınların aksine güçlü başarılı kadınların var olduğunu anlatarak kadınlara destek olmayı hedeflediklerini dile getiren programın yapımcısı Ufuk Cavlı,

“Yaklaşık olarak 5 aydır bu proje üzerine çalışmalar yaptık. Bizlere 1165 kadın müracaat etti bu müracaatlar ve referans yoluyla 33 KADIN belirledik.
Belirlenen 33 KADIN yaşamlarıyla başarılarıyla hikayeleriyle toplumda sevilen sayılan iş insanlarıdır.
Tüm kadınlara ilham olmasını planladığımız programda asıl hedef kadın farkındalığıdır. 
Fragman çekimlerimizin ardından 15 Nisan'da bölüm çekimlerine başlayıp 19 Mayıs'ta bir gala ile yayına girmeyi planlıyoruz”

diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.