lösev

7. Yüksek İnsanî Değerler Ödülleri sahiplerini buldu

Yaşam 04.03.2022 - 18:05, Güncelleme: 04.03.2022 - 18:05 4327+ kez okundu.
 

7. Yüksek İnsanî Değerler Ödülleri sahiplerini buldu

Üsküdar Üniversitesi Seçici Kurulu tarafından 24 altın değeri yaşatmak amacıyla kamuoyu tarafından alanında örnek olan kişi ve kurumlara verilen Yüksek İnsani Değerler Ödülleri, 7’inci kez sahiplerini buldu.İSTANBUL (İGFA) - Üsküdar Üniversitesi, Adalet, Dürüstlük, Şefkat ve Merhamet, Şeffaflık, Cesaret, Empati ve Sorumluluk, Güven ve Sadakat, Utanma, Alçakgönüllülük, Yardımlaşma, Helalleşme, Selamlaşma, İçtenlik, Bağışlama, Cömertlik, Fedakârlık, Minnettarlık, Çoğulculuk, Katılımcılık, Özgürlükçülük, Hesap Verebilirlik, Uzlaşmacılık, Yenilikçilik, Vefa gibi 24 altın değeri yaşatmak amacıyla her sene Üsküdar Üniversitesi Seçici Kurulu’nun değer gördüğü kişi ve kurumlara “Yüksek İnsani Değerler Ödülleri”ni takdim ediyor. Bu yılki Üsküdar Üniversitesi 7. Yüksek İnsani Değerler Ödülleri Töreni, pandemi önlemleri kapsamında seyreltilmiş ve fi-jital olarak gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu. Geleneksel hale gelen ödüller bu yıl; Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Türkiye’nin ilk klinik nöropsikoloji laboratuvarının kurucusu Psikolog Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, “Mikro Kredi” uygulamasının mucidi Nobel Barış Ödüllü ekonomi profesörü Prof. Dr. Muhammed Yunus, ülkemizde çağdaş psikiyatrinin ve nöropsikiyatrinin kurucusu kabul edilen Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı merhum Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman Uzman, görme engelli motosiklet tamircisi Yılmaz Kazdal, eğitim hayatında zorluk yaşayan çocuklara ve gençlere destek sağlayan Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), kültür hazinemize değerli katkıları olan şair, yazar, düşünür ve siyasetçi merhum Sezai Karakoç ile yazar, çevirmen, düşünür merhum Cemil Meriç’e takdim edildi. Törenin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, değerlerin kişiyi hayattaki hedefine götüren yol işaretleri olduğunu belirterek bu değerler ile genç kuşaklarda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Tarhan, pandemiye bağlı great reset ile değerler ve önceliklerin de yer değiştireceğini sözlerine ekledi.

Üsküdar Üniversitesi Seçici Kurulu tarafından 24 altın değeri yaşatmak amacıyla kamuoyu tarafından alanında örnek olan kişi ve kurumlara verilen Yüksek İnsani Değerler Ödülleri, 7’inci kez sahiplerini buldu.

İSTANBUL (İGFA) - Üsküdar Üniversitesi, Adalet, Dürüstlük, Şefkat ve Merhamet, Şeffaflık, Cesaret, Empati ve Sorumluluk, Güven ve Sadakat, Utanma, Alçakgönüllülük, Yardımlaşma, Helalleşme, Selamlaşma, İçtenlik, Bağışlama, Cömertlik, Fedakârlık, Minnettarlık, Çoğulculuk, Katılımcılık, Özgürlükçülük, Hesap Verebilirlik, Uzlaşmacılık, Yenilikçilik, Vefa gibi 24 altın değeri yaşatmak amacıyla her sene Üsküdar Üniversitesi Seçici Kurulu’nun değer gördüğü kişi ve kurumlara “Yüksek İnsani Değerler Ödülleri”ni takdim ediyor. Bu yılki Üsküdar Üniversitesi 7. Yüksek İnsani Değerler Ödülleri Töreni, pandemi önlemleri kapsamında seyreltilmiş ve fi-jital olarak gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu.

Geleneksel hale gelen ödüller bu yıl; Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Türkiye’nin ilk klinik nöropsikoloji laboratuvarının kurucusu Psikolog Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, “Mikro Kredi” uygulamasının mucidi Nobel Barış Ödüllü ekonomi profesörü Prof. Dr. Muhammed Yunus, ülkemizde çağdaş psikiyatrinin ve nöropsikiyatrinin kurucusu kabul edilen Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı merhum Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman Uzman, görme engelli motosiklet tamircisi Yılmaz Kazdal, eğitim hayatında zorluk yaşayan çocuklara ve gençlere destek sağlayan Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), kültür hazinemize değerli katkıları olan şair, yazar, düşünür ve siyasetçi merhum Sezai Karakoç ile yazar, çevirmen, düşünür merhum Cemil Meriç’e takdim edildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, değerlerin kişiyi hayattaki hedefine götüren yol işaretleri olduğunu belirterek bu değerler ile genç kuşaklarda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Tarhan, pandemiye bağlı great reset ile değerler ve önceliklerin de yer değiştireceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.