lösev

90 lar Nostalji Konseri

Erdemli (BH) - BLOK HABER | 31.12.2021 - 14:30, Güncelleme: 31.12.2021 - 14:30 9908+ kez okundu.
 

90 lar Nostalji Konseri

90 lar Nostalji Konseri

Kimi zaman hüzünlendiler,  kimi zaman ise ritimle hareketlendiler. Mersin Erdemli ’de düzenlenen konserde nostalji rüzgarı esti. Erdemli Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘90’lar Gibi Giy 90’lar Gibi Hisset’ konseptiyle ‘2021’e Veda 90’lar Türkçe Pop Konseri’ düzenledi.  Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen müzik dinletisinde 90’lar pop müziği rüzgârı esti. Belediye Kent Orkestrası, 90’lı yılların gönüllerde iz bırakan şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel 90’lar şarkısı hep bir ağızdan seslendirildi.  Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği 90’lar Konseri, o dönemin gençlerini hem zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı hem de hatıraları yeniden yaşattı. “İzleyicilerden Tam Not” Konserde salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler ise sanatçıların performansına tam not verdi. Şarkılara eşlik eden izleyicilerin gecede yüzleri gülüyordu. Erdemli Belediyesi’nin böyle bir konser düzenlediği için memnun olduğunu ifade eden Bilal Türk ”Bu akşam 90’lar Türkçe Pop konseptiyle yapılan bu konser oldukça eğlenceliydi. Çok güzel bir bir buçuk, iki saat geçirdik. Zaten çok sevdiğim bir tarz, çok sevip dinlediğim bir müzik türü diyebilirim. Bu yüzden de Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu kent orkestrasıyla buluşturduğu için. Umarım devamı gelir, biz sürekli katılmayı isteriz. Böyle güzel organizasyonları sunduğu için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Erdemli’nin bu tarz konserlere ihtiyacı olduğunu ifade eden bir vatandaş, ”Bu etkinlik çok güzel bir etkinlikti, çok beğendik” diye konuştu. Uzun zamandır eğlence faaliyetlerinden uzak kalındığını ifade eden bir diğer vatandaş, ”Bu 90’lar gecesi konserinde çok eğlendik. Ekip şahaneydi, solistler şahaneydi, çok eğlendik, hepsini çok beğendik” diye konuştu. Konserin çok güzel olduğunu ifade eden bir diğer vatandaş, ”Konser çok güzeldi, çok eğlendim, çok teşekkürler” diye konuştu. Arkadaşlarının da şarkı söylediğini ifade eden bir çocuk,” Arkadaşlarım çok iyi şarkı söyledi, çok eğlenceliydi, bir daha olursa çok sevinirim” diye konuştu. Konserde anılarının canlandığını ifade eden bir diğer vatandaş ise ”Anılarımız canlandı, süperdi, en sevdiğimiz şarkıları canlandırdılar” diye konuştu. Öte yandan Erdemli Belediyesi’nin kültür sanat alanında yapmış olduğu etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.
90 lar Nostalji Konseri

Kimi zaman hüzünlendiler,  kimi zaman ise ritimle hareketlendiler. Mersin Erdemli ’de düzenlenen konserde nostalji rüzgarı esti. Erdemli Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘90’lar Gibi Giy 90’lar Gibi Hisset’ konseptiyle ‘2021’e Veda 90’lar Türkçe Pop Konseri’ düzenledi. 

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen müzik dinletisinde 90’lar pop müziği rüzgârı esti. Belediye Kent Orkestrası, 90’lı yılların gönüllerde iz bırakan şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel 90’lar şarkısı hep bir ağızdan seslendirildi. 

Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği 90’lar Konseri, o dönemin gençlerini hem zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı hem de hatıraları yeniden yaşattı.

“İzleyicilerden Tam Not”

Konserde salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler ise sanatçıların performansına tam not verdi. Şarkılara eşlik eden izleyicilerin gecede yüzleri gülüyordu. Erdemli Belediyesi’nin böyle bir konser düzenlediği için memnun olduğunu ifade eden Bilal Türk ”Bu akşam 90’lar Türkçe Pop konseptiyle yapılan bu konser oldukça eğlenceliydi. Çok güzel bir bir buçuk, iki saat geçirdik. Zaten çok sevdiğim bir tarz, çok sevip dinlediğim bir müzik türü diyebilirim. Bu yüzden de Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu kent orkestrasıyla buluşturduğu için. Umarım devamı gelir, biz sürekli katılmayı isteriz. Böyle güzel organizasyonları sunduğu için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Erdemli’nin bu tarz konserlere ihtiyacı olduğunu ifade eden bir vatandaş, ”Bu etkinlik çok güzel bir etkinlikti, çok beğendik” diye konuştu.

Uzun zamandır eğlence faaliyetlerinden uzak kalındığını ifade eden bir diğer vatandaş, ”Bu 90’lar gecesi konserinde çok eğlendik. Ekip şahaneydi, solistler şahaneydi, çok eğlendik, hepsini çok beğendik” diye konuştu.

Konserin çok güzel olduğunu ifade eden bir diğer vatandaş, ”Konser çok güzeldi, çok eğlendim, çok teşekkürler” diye konuştu.

Arkadaşlarının da şarkı söylediğini ifade eden bir çocuk,” Arkadaşlarım çok iyi şarkı söyledi, çok eğlenceliydi, bir daha olursa çok sevinirim” diye konuştu.

Konserde anılarının canlandığını ifade eden bir diğer vatandaş ise ”Anılarımız canlandı, süperdi, en sevdiğimiz şarkıları canlandırdılar” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi’nin kültür sanat alanında yapmış olduğu etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.