Fenerbahçe’den ayrılan teknik direktör Domenico Tedesco’ya İtalya’dan ilgi gecikmedi. Fiorentina, 38 yaşındaki çalıştırıcıyı gündemine aldı.
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından teknik direktör Domenico Tedesco ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulüp, sezonun kalanında takımı Zeki Murat Göle’ye emanet ettiğini resmen açıkladı. Bu ayrılığın hemen ardından İtalyan basını, Serie A ekibi Fiorentina’nın 38 yaşındaki Tedesco’yu transfer listesine aldığını duyurdu.
Fenerbahçe yönetimi, ezeli rakip Galatasaray karşısında alınan ağır mağlubiyet sonrası teknik ekipte değişiklik kararı aldı. Kulüp, Domenico Tedesco ile yollarını ayırarak yeni bir yapılanma sürecine girdiğini belirtti.
Sarı-lacivertli yönetim, sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini Zeki Murat Göle’ye verdi. Bu kararın, takımın mevcut durumunu düzeltme ve gelecek sezon planlaması için alındığı ifade edildi.
Fenerbahçe’deki görevinden ayrılan Domenico Tedesco’ya Avrupa’dan ilgi hızla geldi. İtalyan basını, Serie A temsilcisi Fiorentina’nın 38 yaşındaki teknik adamı transfer listesine dahil ettiğini yazdı.
Fiorentina’nın, beklentilerin altında kalan bir sezon geçirmesi sonrası kadroda ve teknik ekipte değişiklik arayışında olduğu belirtiliyor. Kulübün, genç ve dinamik yapısıyla öne çıkan Tedesco’yu yeni yapılanma projesi için uygun bir profil olarak gördüğü aktarıldı.
Yorum Yap