lösev

Adana da yolcu otobüsünde göçmenler yakalandı

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 16.06.2021 - 11:14, Güncelleme: 16.06.2021 - 11:14 2763+ kez okundu.
 

Adana da yolcu otobüsünde göçmenler yakalandı

Adana da yolcu otobüsünde göçmenler yakalandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, insan kaçakçılarının Afganistan, Pakistan ve Bangladeş uyruklu 45 kişiyi İran sınırından yasa dışı yollarla ülkeye soktuğu ve kafileler halinde kente getireceğini tespit etti. YOLCU OTOBÜSÜNDE YAKALANDILAR Kaçak göçmenlerin önce Diyarbakır'a getirildiği, buradan da plakası belirlenen otobüs ile Adana'ya yola çıkarıldığı bilgisine ulaşan ekipler, Sarıçam ilçesi Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında önlem aldı. Sabahın ilk ışıklarında 21 ABA 633 plakalı yolcu otobüsünü durduran ekipler; Afganistan, Pakistan ve Bangladeş uyruklu 45 kaçak göçmeni yakaladı. TÜRKİYE FORMASI GİYDİLER Yurda yasa dışı yollarla giriş yapan göçmenlerden bazılarının üzerindeki 'Çalhanoğlu' yazılı Milli Takım formaları ise oldukça dikkat çekti. 2 ŞOFÖRE GÖZALTI Otobüsün iki şoförü de göçmenleri taşımaktan gözaltına alındı. Emniyete götürülen göçmenler, kayıt işlemleri yapıldıktan sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şoförlerin, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Adana da yolcu otobüsünde göçmenler yakalandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, insan kaçakçılarının Afganistan, Pakistan ve Bangladeş uyruklu 45 kişiyi İran sınırından yasa dışı yollarla ülkeye soktuğu ve kafileler halinde kente getireceğini tespit etti.

YOLCU OTOBÜSÜNDE YAKALANDILAR

Kaçak göçmenlerin önce Diyarbakır'a getirildiği, buradan da plakası belirlenen otobüs ile Adana'ya yola çıkarıldığı bilgisine ulaşan ekipler, Sarıçam ilçesi Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında önlem aldı. Sabahın ilk ışıklarında 21 ABA 633 plakalı yolcu otobüsünü durduran ekipler; Afganistan, Pakistan ve Bangladeş uyruklu 45 kaçak göçmeni yakaladı.

TÜRKİYE FORMASI GİYDİLER

Yurda yasa dışı yollarla giriş yapan göçmenlerden bazılarının üzerindeki 'Çalhanoğlu' yazılı Milli Takım formaları ise oldukça dikkat çekti.

2 ŞOFÖRE GÖZALTI

Otobüsün iki şoförü de göçmenleri taşımaktan gözaltına alındı. Emniyete götürülen göçmenler, kayıt işlemleri yapıldıktan sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şoförlerin, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.