lösev

Adana’da kaçakçılık operasyonu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2021 - 10:28, Güncelleme: 28.03.2021 - 10:28 3933+ kez okundu.
 

Adana’da kaçakçılık operasyonu

Adana’da polisin yaptığı operasyonlarda 15 bin 400 litre akaryakıt ve 8 milyon makaron ile 1235 litre sahte içki ele geçirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, kaçak ürünlerin bulunduğunu araç ile üç adres belirledi. Polis bu adres ve araca eş zamanlı operasyon başlattı. Yapılan operasyonda 15 bin 400 litre akaryakıt ve 8 milyon makaron ile 1235 litre sahte içki ele geçirildi.Polis ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı.Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si savcılık sorgusunun ardından, diğerleri de nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Adana’da polisin yaptığı operasyonlarda 15 bin 400 litre akaryakıt ve 8 milyon makaron ile 1235 litre sahte içki ele geçirildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, kaçak ürünlerin bulunduğunu araç ile üç adres belirledi. Polis bu adres ve araca eş zamanlı operasyon başlattı. Yapılan operasyonda 15 bin 400 litre akaryakıt ve 8 milyon makaron ile 1235 litre sahte içki ele geçirildi.

Polis ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si savcılık sorgusunun ardından, diğerleri de nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.