lösev

Adıyaman'da çocuklara oyun terapisi

27.02.2023 - 10:30, Güncelleme: 27.02.2023 - 10:30 1258+ kez okundu.
 

Adıyaman'da çocuklara oyun terapisi

Ordu Büyükşehir Belediyesi depremzede çocuklar için seferber oldu. Ekipler Adıyaman’da çocukların yaşadıkları travmayı atlatmaları için şehrin farklı alanlarında aktivite alanları oluşturdu.ADIYAMAN (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan etkinlik alanını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. AKTİVİTE ALANLARI KURULDU Deprem mağduru çocukların iyileşme süreçlerine katkı sağlamak, çocukların moral bulması, normalleşme ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için ekipler bölgede aktivite alanları oluşturdu. Resim, boyama, sinema filmleri, zekâ oyunları ve çeşitli etkinlikler ile çocuklar depremin etkisinden uzaklaştırılmaya çalışılıyor. BÜYÜKŞEHİR HER YERDE Depremin ilk gününden itibaren tüm ekip ve ekipmanları ile deprem bölgelerine giden Ordu Büyükşehir Belediyesi; arama-kurtarma, yemek ve içme suyu ihtiyacı giderme, alt ve üst yapı çalışmalarına destek olma, gelen yardımları ulaştırma gibi büyük bir görev üstlenerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Saha çalışmalarında aktif rol alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir yandan da deprem bölgesinde bulunan minik kalplerin hayatın olağan akışına hemen dâhil olabilmesi için seferber oluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi depremzede çocuklar için seferber oldu. Ekipler Adıyaman’da çocukların yaşadıkları travmayı atlatmaları için şehrin farklı alanlarında aktivite alanları oluşturdu.

ADIYAMAN (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan etkinlik alanını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

AKTİVİTE ALANLARI KURULDU

Deprem mağduru çocukların iyileşme süreçlerine katkı sağlamak, çocukların moral bulması, normalleşme ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için ekipler bölgede aktivite alanları oluşturdu.

Resim, boyama, sinema filmleri, zekâ oyunları ve çeşitli etkinlikler ile çocuklar depremin etkisinden uzaklaştırılmaya çalışılıyor.

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE

Depremin ilk gününden itibaren tüm ekip ve ekipmanları ile deprem bölgelerine giden Ordu Büyükşehir Belediyesi; arama-kurtarma, yemek ve içme suyu ihtiyacı giderme, alt ve üst yapı çalışmalarına destek olma, gelen yardımları ulaştırma gibi büyük bir görev üstlenerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Saha çalışmalarında aktif rol alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir yandan da deprem bölgesinde bulunan minik kalplerin hayatın olağan akışına hemen dâhil olabilmesi için seferber oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.