lösev

Aileler canlı müzik eşliğinde havuzda eğleniyor

Genel 12.07.2019 - 08:40, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3609+ kez okundu.
 

Aileler canlı müzik eşliğinde havuzda eğleniyor

Tarsus Belediyesi bünyesinde yer alan su parkı, haftada bir gün perşembe akşamları canlı müzik eşliğinde ailelere hizmet vermeye başladı.Tarsus Belediyesi bünyesinde yer alan Su Parkı, bu sezon öğrenci ve aileler tarafından yoğun ilgi görüyor. Yapılan düzenlemeler ile kalitesi yükseltilerek hizmet vermeye devam eden su parkında vatandaşlar, tesislere gelerek yüzme havuzu ve tesis içerisindeki kafeteryadan faydalanıyor. Bunun yanı sıra su parkı, haftada bir gün perşembe akşamları canlı müzik eşliğinde ailelere hizmet vermeye başladı. Etkinliğin ilk gününde kimi aileler canlı müzik dinlemenin keyfini yaşarken kimisi de sıcak yaz gecesinde havuzun serin suyunda doyasıya eğlendi. Yapılan hizmetten memnun olduklarını dile getiren vatandaşlardan 37 yaşındaki Güler Gen, ’"Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’a çok teşekkürler, bize bu fırsatı verdiği için ona minnetarız. Ona her şey için çok çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.Su parkı Müdürü Gani Nazlıgül ise "Söz verdiğimiz gibi bugünden itibaren her perşembe akşamı havuzumuz ailelerimize açık olacak, tabi kafeteryamız da açık ve bu akşama özel canlı müzik de yapacağız. İnsanlarımız serinliyorlar, eğleniyorlar biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’ın talimatları doğrultusunda eğiten, üreten, sağlıklı ve kültürlü bir Tarsus için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Her şey çok güzel olacak" dedi.
Tarsus Belediyesi bünyesinde yer alan su parkı, haftada bir gün perşembe akşamları canlı müzik eşliğinde ailelere hizmet vermeye başladı.
Tarsus Belediyesi bünyesinde yer alan Su Parkı, bu sezon öğrenci ve aileler tarafından yoğun ilgi görüyor. Yapılan düzenlemeler ile kalitesi yükseltilerek hizmet vermeye devam eden su parkında vatandaşlar, tesislere gelerek yüzme havuzu ve tesis içerisindeki kafeteryadan faydalanıyor. Bunun yanı sıra su parkı, haftada bir gün perşembe akşamları canlı müzik eşliğinde ailelere hizmet vermeye başladı. Etkinliğin ilk gününde kimi aileler canlı müzik dinlemenin keyfini yaşarken kimisi de sıcak yaz gecesinde havuzun serin suyunda doyasıya eğlendi. Yapılan hizmetten memnun olduklarını dile getiren vatandaşlardan 37 yaşındaki Güler Gen, ’"Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’a çok teşekkürler, bize bu fırsatı verdiği için ona minnetarız. Ona her şey için çok çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Su parkı Müdürü Gani Nazlıgül ise "Söz verdiğimiz gibi bugünden itibaren her perşembe akşamı havuzumuz ailelerimize açık olacak, tabi kafeteryamız da açık ve bu akşama özel canlı müzik de yapacağız. İnsanlarımız serinliyorlar, eğleniyorlar biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’ın talimatları doğrultusunda eğiten, üreten, sağlıklı ve kültürlü bir Tarsus için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Her şey çok güzel olacak" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.