lösev

AK Parti’li Sarıeroğlu, polis evine düzenlenen saldırıda yaralanan polisi ziyaret etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2022 - 20:55, Güncelleme: 02.10.2022 - 18:57 2655+ kez okundu.
 

AK Parti’li Sarıeroğlu, polis evine düzenlenen saldırıda yaralanan polisi ziyaret etti

AK Parti’li Sarıeroğlu, polis evine düzenlenen saldırıda yaralanan polisi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu, Tece Polisevi’ne yönelik gerçekleştirilen terör saldırını kınadıklarını belirterek, "Terörle, teröristlerle, destek verenlerle mücadelemiz devam edecek" dedi.Sarıeroğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ile birlikte 26 Eylül gecesi Tece Polisevi’ne düzenlenen hain terör saldırısında bacağından ve karnından silahla vurularak yaralan polis memuru Abdulkadir Öztürk’ü (49), tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Polis memuruyla ve ailesiyle bir süre sohbet eden Sarıeroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarıeroğlu, Tece Polisevi’ne gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayarak, "Tüm Mersinlilere, ülkemize geçmiş olsun diliyorum. Terörle, teröristlerle mücadelemiz, destek verenlerle mücadelemiz devam edecek. Bugün ülkemizin farklı bölgelerinde operasyonlarımız devam ediyor. Bugün 2 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin, milletimizin başı sağolsun. Mersin’de yaşanan olay bizim ülke olarak birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerektiğini ve terörle mücadele konusundaki kararlığımızı sürdürme konusunda da tekrardan güçlü bir şekilde durmamız gerektiğini gösterdi. Bu anlamda çok güçlü bir şekilde, birlik, beraberlik içinde bayrağımız, sınırlarımız için, ülkemizin huzur ve güvenliği için mücadelemize, çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
AK Parti’li Sarıeroğlu, polis evine düzenlenen saldırıda yaralanan polisi ziyaret etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu, Tece Polisevi’ne yönelik gerçekleştirilen terör saldırını kınadıklarını belirterek, "Terörle, teröristlerle, destek verenlerle mücadelemiz devam edecek" dedi.

Sarıeroğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ile birlikte 26 Eylül gecesi Tece Polisevi’ne düzenlenen hain terör saldırısında bacağından ve karnından silahla vurularak yaralan polis memuru Abdulkadir Öztürk’ü (49), tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Polis memuruyla ve ailesiyle bir süre sohbet eden Sarıeroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarıeroğlu, Tece Polisevi’ne gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayarak, "Tüm Mersinlilere, ülkemize geçmiş olsun diliyorum. Terörle, teröristlerle mücadelemiz, destek verenlerle mücadelemiz devam edecek. Bugün ülkemizin farklı bölgelerinde operasyonlarımız devam ediyor. Bugün 2 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin, milletimizin başı sağolsun. Mersin’de yaşanan olay bizim ülke olarak birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerektiğini ve terörle mücadele konusundaki kararlığımızı sürdürme konusunda da tekrardan güçlü bir şekilde durmamız gerektiğini gösterdi. Bu anlamda çok güçlü bir şekilde, birlik, beraberlik içinde bayrağımız, sınırlarımız için, ülkemizin huzur ve güvenliği için mücadelemize, çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.