lösev

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; Vahap Seçer'e Borçlanma Yetkisi Verilmeli

Magazin 06.07.2019 - 11:26, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2826+ kez okundu.
 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; Vahap Seçer'e Borçlanma Yetkisi Verilmeli

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammed Gültak uzum zamandır Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçmeyen borçlanma yetkisi hakkında konuştu. Mersin'de yerel bir televizyon kanalında  konuşan Gültak Mersinlilerin beklediği konu hakkında açıklamalarda bulundu. Vahap Seçer'e borçlanma yetkisi verilemesi gerektiğini ifade eden Mustafa Muhammed Gültak şunları kaydetti; " Daha öncede bu konuda tavrımı belli etmiştim. Akdeniz Belediyesi'nde HDP'Lİ VE CHP'li meclis üyeleri bu konuda yardımcı oluyorlar. Büyükşehir'de bu konuların çözülmesi, arkadaşlara yardımcı olunması noktasında ben bu yönde oyumu kullanacam. Sonuçta borçlanma olmadan  Büyükşehir Belediye Başkanlığının  hizmet etmesini beklemek doğru olmaz. Bu şekilde bir belediye başkanın önünün  kesilmesinin doğru olmayacağı inancındayım."
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammed Gültak uzum zamandır Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçmeyen borçlanma yetkisi hakkında konuştu. Mersin'de yerel bir televizyon kanalında  konuşan Gültak Mersinlilerin beklediği konu hakkında açıklamalarda bulundu. Vahap Seçer'e borçlanma yetkisi verilemesi gerektiğini ifade eden Mustafa Muhammed Gültak şunları kaydetti;
" Daha öncede bu konuda tavrımı belli etmiştim. Akdeniz Belediyesi'nde HDP'Lİ VE CHP'li meclis üyeleri bu konuda yardımcı oluyorlar. Büyükşehir'de bu konuların çözülmesi, arkadaşlara yardımcı olunması noktasında ben bu yönde oyumu kullanacam. Sonuçta borçlanma olmadan  Büyükşehir Belediye Başkanlığının  hizmet etmesini beklemek doğru olmaz. Bu şekilde bir belediye başkanın önünün  kesilmesinin doğru olmayacağı inancındayım."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.