lösev

AKDENİZ BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNIRLARINI YENİLİYOR

Yaşam (BH) - BLOK HABER | 21.12.2020 - 16:26, Güncelleme: 21.12.2020 - 17:14 2713+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNIRLARINI YENİLİYOR

ESKİYEN ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, halk sağlığının korunması ile temiz ve sağlıklı bir kent için eskiyen çöp konteynırlarını yenisiyle değiştiriyor. Temiz ve sağlıklı bir çevre ve kent için güçlendirilmiş araç ve ekipman ile 7/24 hizmet veren Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan ve zaman içinde eskiyen, ömrünü tamamlayan çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor. Ana caddeler üzerinde değişim başladı Akdeniz ilçe genelinde devam eden çöp konteynırlarının değişimi kapsamında, Çevre Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından insan, araç ve işyeri yoğunluğun çok olduğu Kuvvai Milliye (Hastane), Mehmet Akif Ersoy ile Fabrikalar Caddesi üzerinde bulunan eski çöp konteynırları yenileri ile değiştirildi. Akdeniz sakinlerinden gelen taleplerin yanı sıra, görevli ekiplerin sahadaki incelemelerinde, ömrünü tamamladığı veya zarar gördüğü tespit edilen çöp konteynırları da yenileri ile değiştiriliyor. Yeniden kullanılabileceği belirlenen konteynırlar ise, belediyenin makine ikmal sahasında tadilattan geçirilip ihtiyaç duyan sokaklara konuyor. Bu sayede Akdeniz Belediyesi, önemli bir maliyetten de kurtulmuş oluyor. Öte yandan, Koronavirüs (Covi19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ekipler, tüm ilçe genelinde bulunan çöp konteynırlarını ilaçlı su ile yıkayıp dezenfekte etmeye de aralıksız devam ediyor.
ESKİYEN ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, halk sağlığının korunması ile temiz ve sağlıklı bir kent için eskiyen çöp konteynırlarını yenisiyle değiştiriyor.

Temiz ve sağlıklı bir çevre ve kent için güçlendirilmiş araç ve ekipman ile 7/24 hizmet veren Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan ve zaman içinde eskiyen, ömrünü tamamlayan çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor.

Ana caddeler üzerinde değişim başladı

Akdeniz ilçe genelinde devam eden çöp konteynırlarının değişimi kapsamında, Çevre Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından insan, araç ve işyeri yoğunluğun çok olduğu Kuvvai Milliye (Hastane), Mehmet Akif Ersoy ile Fabrikalar Caddesi üzerinde bulunan eski çöp konteynırları yenileri ile değiştirildi.

Akdeniz sakinlerinden gelen taleplerin yanı sıra, görevli ekiplerin sahadaki incelemelerinde, ömrünü tamamladığı veya zarar gördüğü tespit edilen çöp konteynırları da yenileri ile değiştiriliyor.

Yeniden kullanılabileceği belirlenen konteynırlar ise, belediyenin makine ikmal sahasında tadilattan geçirilip ihtiyaç duyan sokaklara konuyor. Bu sayede Akdeniz Belediyesi, önemli bir maliyetten de kurtulmuş oluyor.

Öte yandan, Koronavirüs (Covi19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ekipler, tüm ilçe genelinde bulunan çöp konteynırlarını ilaçlı su ile yıkayıp dezenfekte etmeye de aralıksız devam ediyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.