lösev

AKDENİZ BELEDİYESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Akdeniz (BH) - BLOK HABER | 16.03.2021 - 11:27, Güncelleme: 16.03.2021 - 11:27 3214+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

AKDENİZ BELEDİYESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Mahmut Çalış ve Tufan Nenni, yeni başkan yardımcıları oldu AKDENİZ BELEDİYESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ * Akdeniz Belediyesi’nde; Meclis üyeleri Tufan Nenni ve Mahmut Çalış, Başkan Yardımcılığı görevlerine atandı. Başkan Gültak, “Bu örnek uygulamamız Türkiye’de bir ilktir. Taze kan, her zaman yenilenme ve güçlenme demektir” dedi. Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcılığında; görev süresi dolan başkan yardımcılarının yerine yeni atamalar yapıldı. Bilgi İşlem ve Arşiv müdürlüklerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Aydın Eğin’in yerine Tufan Nenni; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden sorumlu olan Gökmen Akyürek’in yerine de Mahmut Çalış; yeni başkan yardımcıları olarak atandı. Başkan Gültak, “Bu uygulamamız, Türkiye’de ilk ve örnektir” Daha önce başkan yardımcılığı görevini üstlenen tüm Meclis üyelerine olduğu gibi Akyürek ve Eğin’e de teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bayrak yarışını devralan Çalış ve Nenni’ye de başarılar diledi. Sözlerini; “Bu bir bayrak yarışıdır” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Belediyemizdeki yapı ve işleyişin daha işlevsel hale gelmesi ve taze kan ile bu yapının güçlendirilmesi adına başkan yardımcılarımızı değiştiriyor, Meclis üyelerimizi dönüşümlü olarak başkan yardımcılığı görevine getiriyoruz. Zira bu görev değişimini, Akdeniz’de yaşayan her kesimin eşit temsil edilmesini sağlamak ve sorunlarının çözümünü hızlandırmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Uygulamamız Türkiye’de bir ilk ve örnektir. Çünkü Akdeniz; renkli ve zengin kültürel yapısıyla öne çıkan bir ilçemizdir” şeklinde konuştu. “Taze kan, yenilik ve güçlenme demektir” Sözlerini; “Amacımız; Mersin ve Akdeniz’de yaşayan vatandaşlarımıza, hizmetin en iyisini en kısa sürede ulaştırmaktır” şeklinde sürdüren Başkan Mustafa Gültak, “Belediyeciliğin bir ekip işi olduğu gerçeği ile doğru, kararlı ve işlevsel bir ekip kurmak ve beraber yol yürümek zorundayız. Taze kan, her zaman yenilenme ve güçlenme demektir. Görev sürem içerisinde başkan yardımcılığı görevinde bulunan bütün mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
AKDENİZ BELEDİYESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Mahmut Çalış ve Tufan Nenni, yeni başkan yardımcıları oldu

AKDENİZ BELEDİYESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

* Akdeniz Belediyesi’nde; Meclis üyeleri Tufan Nenni ve Mahmut Çalış, Başkan Yardımcılığı görevlerine atandı. Başkan Gültak, “Bu örnek uygulamamız Türkiye’de bir ilktir. Taze kan, her zaman yenilenme ve güçlenme demektir” dedi.

Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcılığında; görev süresi dolan başkan yardımcılarının yerine yeni atamalar yapıldı. Bilgi İşlem ve Arşiv müdürlüklerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Aydın Eğin’in yerine Tufan Nenni; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden sorumlu olan Gökmen Akyürek’in yerine de Mahmut Çalış; yeni başkan yardımcıları olarak atandı.

Başkan Gültak, “Bu uygulamamız, Türkiye’de ilk ve örnektir”

Daha önce başkan yardımcılığı görevini üstlenen tüm Meclis üyelerine olduğu gibi Akyürek ve Eğin’e de teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bayrak yarışını devralan Çalış ve Nenni’ye de başarılar diledi. Sözlerini;

“Bu bir bayrak yarışıdır” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Belediyemizdeki yapı ve işleyişin daha işlevsel hale gelmesi ve taze kan ile bu yapının güçlendirilmesi adına başkan yardımcılarımızı değiştiriyor, Meclis üyelerimizi dönüşümlü olarak başkan yardımcılığı görevine getiriyoruz. Zira bu görev değişimini, Akdeniz’de yaşayan her kesimin eşit temsil edilmesini sağlamak ve sorunlarının çözümünü hızlandırmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Uygulamamız Türkiye’de bir ilk ve örnektir. Çünkü Akdeniz; renkli ve zengin kültürel yapısıyla öne çıkan bir ilçemizdir”

şeklinde konuştu.

“Taze kan, yenilik ve güçlenme demektir”

Sözlerini; “Amacımız; Mersin ve Akdeniz’de yaşayan vatandaşlarımıza, hizmetin en iyisini en kısa sürede ulaştırmaktır” şeklinde sürdüren Başkan Mustafa Gültak,

“Belediyeciliğin bir ekip işi olduğu gerçeği ile doğru, kararlı ve işlevsel bir ekip kurmak ve beraber yol yürümek zorundayız. Taze kan, her zaman yenilenme ve güçlenme demektir. Görev sürem içerisinde başkan yardımcılığı görevinde bulunan bütün mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum”

diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.