lösev

AKDENİZ BELEDİYESİNDEN AKRAN ZORBALIĞI ATÖLYESİ

Akdeniz (TG) - TARSUS GAZETESİ | 04.08.2021 - 14:32, Güncelleme: 04.08.2021 - 14:32 2791+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİNDEN AKRAN ZORBALIĞI ATÖLYESİ

AKDENİZ BELEDİYESİNDEN AKRAN ZORBALIĞI ATÖLYESİ

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8-12 yaş gruplarına ait çocuklara 'Akran Zorbalığı' konusunda atölye çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Kazanlı, Adanalıoğlu ve Karacailyas Kültür ve Sanat Evlerinde; 8 ila 12 yaş gruplarına ait çocuklara, müdürlüğe bağlı psikolojik danışman ve sosyolog eşliğinde 'Akran Zorbalığı' konusunda bir atölye çalışması gerçekleştirildi. Akran zorbalığı atölye çalışmasında; “Akran zorbalığı' nedir?’, 'Şaka ile zorbalık arasındaki fark nedir?', 'Zorbalığa maruz kaldığımızda neler yapabiliriz?” gibi konular ele alındı. Bu başlıklar çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar ile birlikte sosyolog ve psikolojik danışmanlar konuya ilişkin farkındalık oluşturuldu. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, etkinliğe dair yaptığı değerlendirmede; "Son dönemlerde yaygınlaşan ve adını sıkça duymaya başladığımız akran zorbalığı konusu, çocukların özellikle birbirine uyguladığı psikolojik ve fiziksel güç davranışı olarak tanımlanıyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin birbirlerini çok daha iyi anlayabilmeleri, daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri adına bu konuyu fazlasıyla önemsiyoruz. Her güzel şeyin başlangıcında sevginin, hoşgörünün ve empatinin etkili olduğunun farkındayız ve çocuklarımıza da bunları aşılamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
AKDENİZ BELEDİYESİNDEN AKRAN ZORBALIĞI ATÖLYESİ

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8-12 yaş gruplarına ait çocuklara 'Akran Zorbalığı' konusunda atölye çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Kazanlı, Adanalıoğlu ve Karacailyas Kültür ve Sanat Evlerinde; 8 ila 12 yaş gruplarına ait çocuklara, müdürlüğe bağlı psikolojik danışman ve sosyolog eşliğinde 'Akran Zorbalığı' konusunda bir atölye çalışması gerçekleştirildi. Akran zorbalığı atölye çalışmasında; “Akran zorbalığı' nedir?’, 'Şaka ile zorbalık arasındaki fark nedir?', 'Zorbalığa maruz kaldığımızda neler yapabiliriz?” gibi konular ele alındı. Bu başlıklar çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar ile birlikte sosyolog ve psikolojik danışmanlar konuya ilişkin farkındalık oluşturuldu. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, etkinliğe dair yaptığı değerlendirmede;

"Son dönemlerde yaygınlaşan ve adını sıkça duymaya başladığımız akran zorbalığı konusu, çocukların özellikle birbirine uyguladığı psikolojik ve fiziksel güç davranışı olarak tanımlanıyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin birbirlerini çok daha iyi anlayabilmeleri, daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri adına bu konuyu fazlasıyla önemsiyoruz. Her güzel şeyin başlangıcında sevginin, hoşgörünün ve empatinin etkili olduğunun farkındayız ve çocuklarımıza da bunları aşılamak istiyoruz"

ifadelerini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.