lösev

Akdeniz Belediyesi'nin Okullara Desteği Hız Kazandı

Sanat 20.11.2019 - 06:52, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3163+ kez okundu.
 

Akdeniz Belediyesi'nin Okullara Desteği Hız Kazandı

Akdeniz’de eğitim yuvalarına özel önem veriliyor; Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın başlattığı “Başkan Okulda” projesi kesintisiz devam ediyor. Başkan Gültak’ın yaptığı incelemelerin yanı sıra, gelen talepler üzerine okullarda tadilat çalışmaları hız kazandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çay Mahallesi Halil Akgün İlkokulu ile Üçocak Ortaokulu’nun boya ve tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalara tanık olan mahalle sakinleri ve öğretmenler, Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Başkan Gültak; “Okullarımızın ihtiyacını duyduğu tüm hizmetleri sunacağız” Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, konu hakkında yaptığı açıklamada, eğitim yuvalarının sahip olduğu fiziki koşulların, öğrencilerin eğitim ve öğretimde yükselme ve başarıyı yakalamada önemli bir etken olduğuna dikkat çekti. “Başkan Okulda” projesi ile, ziyaret ettiği mahallelerdeki eğitim yuvalarına mutlaka uğradığını, okul idarecileri ile sürekli iletişim ve fikir alışverişi içinde olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Gültak, belediye olarak ilçe sınırlarında bulunan tüm eğitim kurumlarına, eksikliği görülen ve talep edilen tüm hizmetleri vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. “Eğitim, tüm hayatımızın temelidir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar güçlü ve parlak olacaktır” diyen Başkan Gültak; “Okullarımızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını gidermek amacıyla belediye olarak sahip olduğumuz bütün imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Zira eğitim ortamının temizliği, ferahlığı ve güvenliği, çocuklarımızın başarısını yükseltir. Eğitimin kalitesi ve niteliğini yükseltecek, öğrencilerimizin sağlıklı ve düzenli ortamda eğitim-öğretim almalarını sağlayacak her türlü hizmet, proje ve çalışmanın içinde yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Akdeniz’de eğitim yuvalarına özel önem veriliyor; Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın başlattığı “Başkan Okulda” projesi kesintisiz devam ediyor. Başkan Gültak’ın yaptığı incelemelerin yanı sıra, gelen talepler üzerine okullarda tadilat çalışmaları hız kazandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çay Mahallesi Halil Akgün İlkokulu ile Üçocak Ortaokulu’nun boya ve tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalara tanık olan mahalle sakinleri ve öğretmenler, Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Başkan Gültak; “Okullarımızın ihtiyacını duyduğu tüm hizmetleri sunacağız” Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, konu hakkında yaptığı açıklamada, eğitim yuvalarının sahip olduğu fiziki koşulların, öğrencilerin eğitim ve öğretimde yükselme ve başarıyı yakalamada önemli bir etken olduğuna dikkat çekti.
Başkan Okulda” projesi ile, ziyaret ettiği mahallelerdeki eğitim yuvalarına mutlaka uğradığını, okul idarecileri ile sürekli iletişim ve fikir alışverişi içinde olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Gültak, belediye olarak ilçe sınırlarında bulunan tüm eğitim kurumlarına, eksikliği görülen ve talep edilen tüm hizmetleri vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.
“Eğitim, tüm hayatımızın temelidir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar güçlü ve parlak olacaktır” diyen Başkan Gültak;
“Okullarımızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını gidermek amacıyla belediye olarak sahip olduğumuz bütün imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Zira eğitim ortamının temizliği, ferahlığı ve güvenliği, çocuklarımızın başarısını yükseltir. Eğitimin kalitesi ve niteliğini yükseltecek, öğrencilerimizin sağlıklı ve düzenli ortamda eğitim-öğretim almalarını sağlayacak her türlü hizmet, proje ve çalışmanın içinde yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.