lösev

Akdeniz zabıtasından dilenci operasyonu

Genel 11.07.2019 - 09:45, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 4007+ kez okundu.
 

Akdeniz zabıtasından dilenci operasyonu

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların dini ve vicdani duygularını kullanarak cami önlerinde, parklarda, cadde ve sokaklarda dilenip haksız kazanç elde eden kişilere yönelik operasyon düzenledi.Metropol esnafı ve parka gelen insanların şikâyetleri üzerine bölgede kontrollerini arttıran Akdeniz Belediyesi zabıta ekipleri, Mahmudiye Mahallesi Bahçeler Caddesi üzerinde bulunan Kuvvayı Milliye Parkı’nda, yanlarında 2 küçük çocukla dilenen 2 kadını fark etti. Bu kadınların, evlerinden getirdikleri sebze, meyve ve yiyecek artıklarını, parkın yanında bulunan çöp konteynırlarının önüne döktükleri, ardından da bu artıkları çocuklarına yediriyormuş gibi davranarak dilendikleri tespit edildi.Küçük çocuklarını da istismarlarına alet ederek dilenen 2 kadın, Akdeniz zabıta ekipleri tarafından araca bindirilerek müdürlüğe getirildi. Yapılan aramada üzerlerinde para bulunmayan kadınların, zabıta ekiplerini fark edince topladıkları paraları, parkın içerisinde bulunan ve onları gözetleyen bir kişiye teslim ettikleri, bu kişinin de kaçtığı öğrenildi.Zabıta Tembihnamesi gereğince idari işlem yapılan 2 kadına, 183’er lira tutarında para cezası kesildi.
Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların dini ve vicdani duygularını kullanarak cami önlerinde, parklarda, cadde ve sokaklarda dilenip haksız kazanç elde eden kişilere yönelik operasyon düzenledi.
Metropol esnafı ve parka gelen insanların şikâyetleri üzerine bölgede kontrollerini arttıran Akdeniz Belediyesi zabıta ekipleri, Mahmudiye Mahallesi Bahçeler Caddesi üzerinde bulunan Kuvvayı Milliye Parkı’nda, yanlarında 2 küçük çocukla dilenen 2 kadını fark etti. Bu kadınların, evlerinden getirdikleri sebze, meyve ve yiyecek artıklarını, parkın yanında bulunan çöp konteynırlarının önüne döktükleri, ardından da bu artıkları çocuklarına yediriyormuş gibi davranarak dilendikleri tespit edildi.
Küçük çocuklarını da istismarlarına alet ederek dilenen 2 kadın, Akdeniz zabıta ekipleri tarafından araca bindirilerek müdürlüğe getirildi. Yapılan aramada üzerlerinde para bulunmayan kadınların, zabıta ekiplerini fark edince topladıkları paraları, parkın içerisinde bulunan ve onları gözetleyen bir kişiye teslim ettikleri, bu kişinin de kaçtığı öğrenildi.
Zabıta Tembihnamesi gereğince idari işlem yapılan 2 kadına, 183’er lira tutarında para cezası kesildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.