lösev

AKDENİZ ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM

Akdeniz (BH) - BLOK HABER | 23.02.2022 - 14:28, Güncelleme: 23.02.2022 - 14:28 12758+ kez okundu.
 

AKDENİZ ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM

AKDENİZ ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisinde bulunan fırınlara gramaj, baca filtresi ve hijyen denetimi yaptı. Akdeniz Belediyesi fırınlardaki hijyen koşulları ve gramaj konusundaki hassasiyet için harekete geçerek denetimlerine hız kazandırdı. Belediyeye bağlı ekipler vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına yoğunlaştırdıkları denetimlerde önemli uyarılarda bulundu. Zabıt Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışanların temizlik kurallarına uyup uymadıklarını kontrol ederek, kurallara uyulmaması halinde uygulanacak cezai işlemler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Akdeniz Belediyesi olarak vatandaşın temel besin ihtiyaçlarının başında gelen ekmek üzerinden haksız kazanç sağlayanlara ve hijyen kurallarına uymayanlara karşı mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini dile getiren Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, "Akdeniz ilçemizde faaliyet gösteren tüm fırınlar, daima tarafımızdan denetlenmektedir. Bugün de gramaj ve genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına dair kontrollerimizi gerçekleştirdik. Konuya ilişkin sadece fırınları değil, marketleri de kontrol ediyoruz. Orada satılan ekmeklerin gramajlarında bir eksiklik varsa, nereden aldığını soruyoruz. Kanunlar ve yönetmeliklerin bize verdiği yetkiye dayanarak cezai işlem yapıyoruz" diye konuştu.  
AKDENİZ ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisinde bulunan fırınlara gramaj, baca filtresi ve hijyen denetimi yaptı. Akdeniz Belediyesi fırınlardaki hijyen koşulları ve gramaj konusundaki hassasiyet için harekete geçerek denetimlerine hız kazandırdı. Belediyeye bağlı ekipler vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına yoğunlaştırdıkları denetimlerde önemli uyarılarda bulundu. Zabıt Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışanların temizlik kurallarına uyup uymadıklarını kontrol ederek, kurallara uyulmaması halinde uygulanacak cezai işlemler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Akdeniz Belediyesi olarak vatandaşın temel besin ihtiyaçlarının başında gelen ekmek üzerinden haksız kazanç sağlayanlara ve hijyen kurallarına uymayanlara karşı mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini dile getiren Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, " Akdeniz ilçemizde faaliyet gösteren tüm fırınlar, daima tarafımızdan denetlenmektedir. Bugün de gramaj ve genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına dair kontrollerimizi gerçekleştirdik. Konuya ilişkin sadece fırınları değil, marketleri de kontrol ediyoruz. Orada satılan ekmeklerin gramajlarında bir eksiklik varsa, nereden aldığını soruyoruz. Kanunlar ve yönetmeliklerin bize verdiği yetkiye dayanarak cezai işlem yapıyoruz" diye konuştu.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.