lösev

Akıl ve Zeka Oyunları Şampiyonası’nda Mersinli öğrencilerin başarısı

Sanat 30.04.2019 - 09:00, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3479+ kez okundu.
 

Akıl ve Zeka Oyunları Şampiyonası’nda Mersinli öğrencilerin başarısı

Bursa’da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Mersinli öğrencileri ilk 3 sırada yerini alarak kenti gururlandırdı.Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, ülke genelinde gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası’nın finali Bursa’da gerçekleştirildi.Mersin’den şampiyonaya 8 öğrenci katılırken, Yenişehir 24 Kasım Ortaokulu öğrencisi Çınar Topal, ’Pentago’ oyununda Türkiye birincisi, Erdemli Ayaş Ortaokulu öğrencisi Mehmet Çetin, ’Özgen mangala’ oyununda Türkiye İkincisi, Silifke Ahmet Necati Hancıoğlu ilkokulu öğrencisi Hira Sağcan ise ’Qbitz’ oyununda Türkiye üçüncüsü olarak 3 madalya aldı.Türkiye Zeka ve Akıl Oyunları final turnuvası sonuçlarına göre Mersin, takım halinde Kırıkkale ile birlikte en başarılı il olarak birinciliği paylaştı.İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilerin başarılarının devamını diledi.
Bursa’da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Mersinli öğrencileri ilk 3 sırada yerini alarak kenti gururlandırdı.
Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, ülke genelinde gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası’nın finali Bursa’da gerçekleştirildi.
Mersin’den şampiyonaya 8 öğrenci katılırken, Yenişehir 24 Kasım Ortaokulu öğrencisi Çınar Topal, ’Pentago’ oyununda Türkiye birincisi, Erdemli Ayaş Ortaokulu öğrencisi Mehmet Çetin, ’Özgen mangala’ oyununda Türkiye İkincisi, Silifke Ahmet Necati Hancıoğlu ilkokulu öğrencisi Hira Sağcan ise ’Qbitz’ oyununda Türkiye üçüncüsü olarak 3 madalya aldı.
Türkiye Zeka ve Akıl Oyunları final turnuvası sonuçlarına göre Mersin, takım halinde Kırıkkale ile birlikte en başarılı il olarak birinciliği paylaştı.
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilerin başarılarının devamını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.