lösev

Ali Boltaç, Başhekim Direk’e “Geçmiş Olsun” Ziyaretinde Bulundu

Genel 20.01.2020 - 10:39, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3433+ kez okundu.
 

Ali Boltaç, Başhekim Direk’e “Geçmiş Olsun” Ziyaretinde Bulundu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, geçtiğimiz hafta içinde yaşanan talihsiz kaza sonrası 5 personelleri yaralanan Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sadık Emre Direk’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tarsus Devlet Hastanesi ana binası kazan dairesinde ısıtma ve soğutma sistemlerinin bakımı sırasında meydana gelen patlama neticesinde 5 hastane teknik personelinin yaralanmasından dolayı derin üzüntü duyduklarını kaydeden Ali Boltaç, “Bazı işçilerin ağır yaralandığı bu talihsiz kazadan dolayı büyük üzüntü duyduk. Her şeye rağmen can kaybının olmaması ve yaralı personelin sağlık durumunun iyi gittiğini öğrenmek bizleri mutlu etti. Yaralı personelimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca sayın Başhekimimiz nezdinde tüm Devlet Hastanesi yönetim ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sadık Emre Direk ise Ali Boltaç’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yaralı personellerin tedavilerinin devam ettiğini ve hızla iyileştiklerini söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, geçtiğimiz hafta içinde yaşanan talihsiz kaza sonrası 5 personelleri yaralanan Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sadık Emre Direk’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tarsus Devlet Hastanesi ana binası kazan dairesinde ısıtma ve soğutma sistemlerinin bakımı sırasında meydana gelen patlama neticesinde 5 hastane teknik personelinin yaralanmasından dolayı derin üzüntü duyduklarını kaydeden Ali Boltaç,
“Bazı işçilerin ağır yaralandığı bu talihsiz kazadan dolayı büyük üzüntü duyduk. Her şeye rağmen can kaybının olmaması ve yaralı personelin sağlık durumunun iyi gittiğini öğrenmek bizleri mutlu etti. Yaralı personelimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca sayın Başhekimimiz nezdinde tüm Devlet Hastanesi yönetim ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sadık Emre Direk ise Ali Boltaç’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yaralı personellerin tedavilerinin devam ettiğini ve hızla iyileştiklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.