lösev

ALTIN ALACAKLARA SEVİNDİRİCİ HABER ALTIN DİBİ GÖRDÜ

Genel (BH) - BLOK HABER | 10.08.2021 - 17:20, Güncelleme: 10.08.2021 - 17:20 2513+ kez okundu.
 

ALTIN ALACAKLARA SEVİNDİRİCİ HABER ALTIN DİBİ GÖRDÜ

Altın fiyatları yaşadığı ani iniş ve çıkışlarla gündem olmaya devam ediyor

Kapalıçarşı altın fiyatları ile ilgili son dakika hareketliliği bugün de devam ediyor. Yatırımlarını bu yönde değerlendirmek isteyen vatandaşlar güncel ve canlı rakamları merak ediyor. Son günlerde anlık değişiklikler gözlemlenirken gram altın fiyatının 500 TL'nin altına düşmesi piyasaları oldukça hareketlendiriyor. Öte yandan cumhuriyet altını 3 bin 199 lira civarında işlem görüyor. GRAM ALTIN NE KADAR? ALIŞ(TL) 483,77 SATIŞ(TL) 483,89 ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? ALIŞ(TL) 786,00 SATIŞ(TL) 803,00 EKONOMİ YARIM ALTIN FİYATI  ALIŞ(TL) 1.571,00 SATIŞ(TL) 1.606,00 10 AĞUSTOS CUMHURİYET ALTINI FİYATI ALIŞ(TL) 3.138,00 SATIŞ(TL) 3.199,00 Altına yatırım yapanlar dikkat: Fiyatlardaki düşüşle ilgili uzman isimden önemli açıklama geldi Altına yatırım yapanlar dikkat: Fiyatlardaki düşüşle ilgili uzman isimden önemli açıklama geldi Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verisi sonrasında bir ayın en düşük seviyesine gerilemesinin ardından uzmanlar altın yatırımcılarının tedirgin olacağı bir durumun olmayacağını söyledi.  Altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuları hareketlendirdi Altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuları hareketlendirdi Son günlerde altının gram fiyatlarında yaşanan düşüş dolayısıyla kuyumcularda belirgin bir hareketlenme gözleniyor. Özellikle pandemi sonrası ilk kez gurbetçilerin yoğun bir şekilde memleketlerine gelmesi ile piyasalar tekrar eski hareketli günlerine döndü. Dolardaki düşüş sonrası dibe vurdu: İşte altında son fiyatlar Dolardaki düşüş sonrası dibe vurdu: İşte altında son fiyatlar Gram altın fiyatları dolar kurundaki düşüşle birlikte gerilemeye başladı. Yatırımcılar yaşanan düşüş sonrası gram altının fiyatının kaç lira olduğunu, çeyrek altının ise ne kadardan satıldığını merak ediyor. İşte altın fiyatlarında son durum.
Altın fiyatları yaşadığı ani iniş ve çıkışlarla gündem olmaya devam ediyor

Kapalıçarşı altın fiyatları ile ilgili son dakika hareketliliği bugün de devam ediyor. Yatırımlarını bu yönde değerlendirmek isteyen vatandaşlar güncel ve canlı rakamları merak ediyor. Son günlerde anlık değişiklikler gözlemlenirken gram altın fiyatının 500 TL'nin altına düşmesi piyasaları oldukça hareketlendiriyor. Öte yandan cumhuriyet altını 3 bin 199 lira civarında işlem görüyor. GRAM ALTIN NE KADAR? ALIŞ(TL) 483,77 SATIŞ(TL) 483,89 ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? ALIŞ(TL) 786,00 SATIŞ(TL) 803,00 EKONOMİ YARIM ALTIN FİYATI  ALIŞ(TL) 1.571,00 SATIŞ(TL) 1.606,00 10 AĞUSTOS CUMHURİYET ALTINI FİYATI ALIŞ(TL) 3.138,00 SATIŞ(TL) 3.199,00 Altına yatırım yapanlar dikkat: Fiyatlardaki düşüşle ilgili uzman isimden önemli açıklama geldi Altına yatırım yapanlar dikkat: Fiyatlardaki düşüşle ilgili uzman isimden önemli açıklama geldi Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verisi sonrasında bir ayın en düşük seviyesine gerilemesinin ardından uzmanlar altın yatırımcılarının tedirgin olacağı bir durumun olmayacağını söyledi.  Altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuları hareketlendirdi Altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuları hareketlendirdi Son günlerde altının gram fiyatlarında yaşanan düşüş dolayısıyla kuyumcularda belirgin bir hareketlenme gözleniyor. Özellikle pandemi sonrası ilk kez gurbetçilerin yoğun bir şekilde memleketlerine gelmesi ile piyasalar tekrar eski hareketli günlerine döndü. Dolardaki düşüş sonrası dibe vurdu: İşte altında son fiyatlar  Dolardaki düşüş sonrası dibe vurdu: İşte altında son fiyatlar Gram altın fiyatları dolar kurundaki düşüşle birlikte gerilemeye başladı. Yatırımcılar yaşanan düşüş sonrası gram altının fiyatının kaç lira olduğunu, çeyrek altının ise ne kadardan satıldığını merak ediyor. İşte altın fiyatlarında son durum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.