lösev

Anamur Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor

Anamur (BH) - BLOK HABER | 05.02.2021 - 18:05, Güncelleme: 05.02.2021 - 18:05 3995+ kez okundu.
 

Anamur Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç döneminde iş makinesi ve araç sayısını üç katına çıkartan Anamur Belediye Başkanlığı kentin 56 mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Anamur Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç döneminde iş makinesi ve araç sayısını üç katına çıkartan Anamur Belediye Başkanlığı kentin 56 mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ören, Karaağa, Köprübaşı, Lale, Güngören, Anıtlı, Sugözü, Güzelyurt, Esentepe, Toroslar, mahallelerinde onlarca noktada yol genişletme, asfalt zemin hazırlığı, istinat duvarı yapımı, parke ve büz-baks döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Başkan Kılınç: “Günlük 12 Saat Mesai Yapıyor, Geceleri de Çalışıyoruz.” Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol genişletme ve asfalt zemin hazırlığı için günde 12 saat mesai yaptığını ifade eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Mesai arkadaşlarımız fedakârca ilçemize hizmet etmeye devam ediyor. Birkaç hafta içerisinde asfalt dökümüne başlayacağımız için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yaz kış, gece gündüz demeden, gün doğumu ile başladıkları mesaiyi gece geç saatlere kadar sürdürerek büyük bir fedakarlık örneği sergiliyor. Bizim böyle bir talimatımız olmamasına rağmen Anamur Sanayi Sitesi civarında bulunan ve asfalt dökmeyi planladığımız yolun zemin hazırlığı çalışmalarını gece saat 22:00’a kadar fedakarca ve özveri ile sürdüren mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah arkadaşlarımız fedakarlıkları ve bizim girişimlerimizle bu yıl 250 km’nin üzerinde asfalt dökümü gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi. Göreve geldikleri günden bu yana Anamur Belediye Başkanlığı’na 2.000.000 TL’si hibe, toplam 10.000.000 TL yatırımla 37 yeni iş makinesi ve araç kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ; “Şu an için iş makinesi ve araç sayımız günde 3 vardiya yapabilecek durumda. Birçok il belediyesinin bile sahip olmadığı kadar güçlü bir makine parkına sahibiz. Makine parkımız ve mesai arkadaşlarımızdan aldığımız güçle görev süremiz içerisinde Anamur’un çehresini değiştireceğiz.’’ Dedi.
Belediye Başkanı Hidayet Kılınç döneminde iş makinesi ve araç sayısını üç katına çıkartan Anamur Belediye Başkanlığı kentin 56 mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Anamur Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç döneminde iş makinesi ve araç sayısını üç katına çıkartan Anamur Belediye Başkanlığı kentin 56 mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ören, Karaağa, Köprübaşı, Lale, Güngören, Anıtlı, Sugözü, Güzelyurt, Esentepe, Toroslar, mahallelerinde onlarca noktada yol genişletme, asfalt zemin hazırlığı, istinat duvarı yapımı, parke ve büz-baks döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Kılınç:

“Günlük 12 Saat Mesai Yapıyor, Geceleri de Çalışıyoruz.”

Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol genişletme ve asfalt zemin hazırlığı için günde 12 saat mesai yaptığını ifade eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç:

“Mesai arkadaşlarımız fedakârca ilçemize hizmet etmeye devam ediyor. Birkaç hafta içerisinde asfalt dökümüne başlayacağımız için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yaz kış, gece gündüz demeden, gün doğumu ile başladıkları mesaiyi gece geç saatlere kadar sürdürerek büyük bir fedakarlık örneği sergiliyor. Bizim böyle bir talimatımız olmamasına rağmen Anamur Sanayi Sitesi civarında bulunan ve asfalt dökmeyi planladığımız yolun zemin hazırlığı çalışmalarını gece saat 22:00’a kadar fedakarca ve özveri ile sürdüren mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah arkadaşlarımız fedakarlıkları ve bizim girişimlerimizle bu yıl 250 km’nin üzerinde asfalt dökümü gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”

dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana Anamur Belediye Başkanlığı’na 2.000.000 TL’si hibe, toplam 10.000.000 TL yatırımla 37 yeni iş makinesi ve araç kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ;

“Şu an için iş makinesi ve araç sayımız günde 3 vardiya yapabilecek durumda. Birçok il belediyesinin bile sahip olmadığı kadar güçlü bir makine parkına sahibiz. Makine parkımız ve mesai arkadaşlarımızdan aldığımız güçle görev süremiz içerisinde Anamur’un çehresini değiştireceğiz.’’

Dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.