lösev

Anamur’da bir baba Kavgada yanlışlıkla oğlunu öldürdü

Sağlık 24.11.2019 - 17:56, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2917+ kez okundu.
 

Anamur’da bir baba Kavgada yanlışlıkla oğlunu öldürdü

Mersin’in Anamur ilçesinde iki aile arasında köpek yüzünden çıkan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği olayda tüfeği ateş eden kişinin yanlışlıkla öz oğlunu vurduğu ortaya çıktı. [caption id="attachment_13439" align="aligncenter" width="447"] Kavgada yanlışlıkla oğlunu öldürdü[/caption] Alınan bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Karalarbahşiş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iki aile arasında köpek meselesi nedeniyle çıkan kavganın büyümesi üzerine A.Ç. yanındaki tüfekle karşı tarafa ateş etmeye başladı. Komşusuna ateş eden A.Ç., yanlışlıkla öz oğlu Ali Can Çıtak (18) ile birlikte İbrahim Nehir (25) ve Mustafa Nehir’i (65) vurup öldürdü. Olaydan sonra kaçan A.Ç.’nin polis ve jandarma tarafından her yerde arandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Mersin’in Anamur ilçesinde iki aile arasında köpek yüzünden çıkan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği olayda tüfeği ateş eden kişinin yanlışlıkla öz oğlunu vurduğu ortaya çıktı. [caption id="attachment_13439" align="aligncenter" width="447"]Kavgada yanlışlıkla oğlunu öldürdü Kavgada yanlışlıkla oğlunu öldürdü[/caption] Alınan bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Karalarbahşiş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iki aile arasında köpek meselesi nedeniyle çıkan kavganın büyümesi üzerine A.Ç. yanındaki tüfekle karşı tarafa ateş etmeye başladı. Komşusuna ateş eden A.Ç., yanlışlıkla öz oğlu Ali Can Çıtak (18) ile birlikte İbrahim Nehir (25) ve Mustafa Nehir’i (65) vurup öldürdü. Olaydan sonra kaçan A.Ç.’nin polis ve jandarma tarafından her yerde arandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.