lösev

ASAF BUDAKIN ÇİZGİLİ DÜNYA KARİKATÜR ALBÜMÜ YAYINLANDI

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 17.03.2021 - 09:02, Güncelleme: 17.03.2021 - 09:02 3784+ kez okundu.
 

ASAF BUDAKIN ÇİZGİLİ DÜNYA KARİKATÜR ALBÜMÜ YAYINLANDI

ASAF BUDAKIN ÇİZGİLİ DÜNYA KARİKATÜR ALBÜMÜ YAYINLANDI

TARSUSLU KARİKATÜRİST ASAF BUDAKIN “ÇİZGİLİ DÜNYA” KARİKATÜR ALBÜMÜ YAYINLANDI Aratos Dergisi yeni kitaplar yayınlayarak yoluna devam ediyor. Aratos Yayınları son olarak Tarsuslu Karikatürist Asaf Budak’ın “Çizgili Dünya” adlı karikatür albümünü yayınladı. Edinilen bilgiye göre, Aratos Yayınları’ndan Ocak ayından bu yana “Yeryüzü Olayları”, “Kent Sosyolojisi ve Kent Tarihleri”, “Tarih İçinde Bir Başkent Tarsus”, “Edebiyatımızda Bisiklet” ve “Geleneksel Tarsus Evleri” bir dizi kitabın yayınından sonra “Çizgili Dünya” adıyla ilk kez bir karikatür albümü çıktı. “Çizgili Dünya” adlı karikatür albümünde 1965 Tarsus doğumlu karikatürist Asaf Budak’ın renkli ve siyah-beyaz 56 karikatür yer alıyor.
ASAF BUDAKIN ÇİZGİLİ DÜNYA KARİKATÜR ALBÜMÜ YAYINLANDI

TARSUSLU KARİKATÜRİST ASAF BUDAKIN

“ÇİZGİLİ DÜNYA” KARİKATÜR ALBÜMÜ YAYINLANDI

Aratos Dergisi yeni kitaplar yayınlayarak yoluna devam ediyor. Aratos Yayınları son olarak

Tarsuslu Karikatürist Asaf Budak’ın “Çizgili Dünya” adlı karikatür albümünü yayınladı.

Edinilen bilgiye göre, Aratos Yayınları’ndan Ocak ayından bu yana “Yeryüzü Olayları”, “Kent Sosyolojisi ve Kent Tarihleri”, “Tarih İçinde Bir Başkent Tarsus”, “Edebiyatımızda Bisiklet” ve “Geleneksel Tarsus Evleri” bir dizi kitabın yayınından sonra “Çizgili Dünya” adıyla ilk kez bir karikatür albümü çıktı.

“Çizgili Dünya” adlı karikatür albümünde 1965 Tarsus doğumlu karikatürist Asaf Budak’ın

renkli ve siyah-beyaz 56 karikatür yer alıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.