lösev

Aşırı yağışın tahribatı kısa sürede temizlendi

Genel (BH) - BLOK HABER | 16.12.2020 - 13:12, Güncelleme: 16.12.2020 - 13:12 3216+ kez okundu.
 

Aşırı yağışın tahribatı kısa sürede temizlendi

Aşırı yağışın tahribatı kısa sürede temizlendi

Aşırı yağışa karşı 24 saat aralıksız teyakkuzda bulanarak vatandaşların hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi için tüm tedbirleri alan Mezitli Belediyesi ekipleri yaraları da kısa sürede sardı. Mezitli Belediyesi bölgemizde yaşanan aşırı yağış ve fırtınanın etkisiyle tahrip olan alanlarda temizleme ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı. Su taşkınlarının yarattığı tahribatın izlerini temizleyerek vatandaşın kullanımına hazır hale getiren ekipler, kırılan ve devrilen ağaçları da temizleyerek yeniden ağaçlandırma çalışmalarına başladı. Tüm tahrip olan alanları kısa bir sürede temizleyerek vatandaşların yeniden kullanımına açan tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediye olarak su taşkını yaşanmaması konusunda ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde tüm tedbirlerimizi almaya çalıştık. Çok şükür ki daha önceleri görmeye alışılan o büyük yıkımlar bu yağmurda yaşanmadı. Ancak aldığımız tüm tedbirlere karşın yağmurun şiddetli fırtınayla birlikte gelmesi özellikle ağaçların devrilmesi ve park bahçelerde ağaçların yıkılmasına, yaptığımız çalışmaların tahrip olmasına yol açtı. Belediye çalışanlarımız; yağmur esnasında gösterdikleri azimli ve özverili çalışmayı, yağmur sonrası da sürdürerek, kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sundu. Covid-19 salgınının yarattığı psikolojik etkinin yanında yağmurun yarattığı olumsuzluğu vatandaşlarımızın daha çabuk atlatması için elbirliği içerisinde güzel bir Mezitli için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Aşırı yağışın tahribatı kısa sürede temizlendi

Aşırı yağışa karşı 24 saat aralıksız teyakkuzda bulanarak vatandaşların hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi için tüm tedbirleri alan Mezitli Belediyesi ekipleri yaraları da kısa sürede sardı.

Mezitli Belediyesi bölgemizde yaşanan aşırı yağış ve fırtınanın etkisiyle tahrip olan alanlarda temizleme ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı. Su taşkınlarının yarattığı tahribatın izlerini temizleyerek vatandaşın kullanımına hazır hale getiren ekipler, kırılan ve devrilen ağaçları da temizleyerek yeniden ağaçlandırma çalışmalarına başladı.

Tüm tahrip olan alanları kısa bir sürede temizleyerek vatandaşların yeniden kullanımına açan tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediye olarak su taşkını yaşanmaması konusunda ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde tüm tedbirlerimizi almaya çalıştık. Çok şükür ki daha önceleri görmeye alışılan o büyük yıkımlar bu yağmurda yaşanmadı. Ancak aldığımız tüm tedbirlere karşın yağmurun şiddetli fırtınayla birlikte gelmesi özellikle ağaçların devrilmesi ve park bahçelerde ağaçların yıkılmasına, yaptığımız çalışmaların tahrip olmasına yol açtı. Belediye çalışanlarımız; yağmur esnasında gösterdikleri azimli ve özverili çalışmayı, yağmur sonrası da sürdürerek, kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sundu. Covid-19 salgınının yarattığı psikolojik etkinin yanında yağmurun yarattığı olumsuzluğu vatandaşlarımızın daha çabuk atlatması için elbirliği içerisinde güzel bir Mezitli için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.