lösev

ATATÜRK ÜN TARSUS ZİYARETİ ÜZERİNE FOTOĞRAF SERGİSİ

Etkinlik (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.03.2021 - 14:20, Güncelleme: 18.03.2021 - 14:20 11056+ kez okundu.
 

ATATÜRK ÜN TARSUS ZİYARETİ ÜZERİNE FOTOĞRAF SERGİSİ

ATATÜRK ÜN TARSUS ZİYARETİ ÜZERİNE FOTOĞRAF SERGİSİ

17 Mart Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 98. yılı kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Mehmet Bal Sanat Galerisinde  sergi açıldı. Atatürk’ün Tarsus’a Gelişi ile ilgili resim sergisi ve belediye bando ekibinin şehrin çeşitli yerlerinde verdiği mini konserler ile devam etti. Daha sonra Tarsus Belediyesi tarafından “Atatürk’ün Tarsus Ziyareti” üzerine hazırlanan program, araştırmacı yazar Hikmet Öz’ün anlatımıyla sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.
ATATÜRK ÜN TARSUS ZİYARETİ ÜZERİNE FOTOĞRAF SERGİSİ

17 Mart Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 98. yılı kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Mehmet Bal Sanat Galerisinde  sergi açıldı.

Atatürk’ün Tarsus’a Gelişi ile ilgili resim sergisi ve belediye bando ekibinin şehrin çeşitli yerlerinde verdiği mini konserler ile devam etti.

Daha sonra Tarsus Belediyesi tarafından “Atatürk’ün Tarsus Ziyareti” üzerine

hazırlanan program, araştırmacı yazar Hikmet Öz’ün anlatımıyla sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.