lösev

ATATÜRKÜ ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Etkinlik (BH) - BLOK HABER | 18.03.2022 - 22:31, Güncelleme: 18.03.2022 - 22:31 10546+ kez okundu.
 

ATATÜRKÜ ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Atatürk'ün Tarsus Şelalesi ziyaretini üç boyutlu görüp, fotoğraf çekinebilen vatandaşlar, hazırlanan canlandırmaya yoğun ilgi gösterdi.

ATATÜRK'Ü ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI Tarsus Belediyesi Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 99.yılı sebebiyle düzenlediği etkinlikte,  Atatürk'ün Tarsus Şelalesi ziyaretini anlatan üç boyutlu tasarım konseptini gören Tarsuslu bir vatandaş, Atatürk'ün o yıllarını anlatarak gözyaşlarına hakim olamadı. Tarsus Belediyesi, Atatürk'ün 99 yıl önce Tarsus Şelalesi ziyareti sırasında eşi Latife Hanım ile oturduğu masa, masada bulunan kısır, ayran ve Tarsus Şelalesi'nin temsili üç boyutlu canlandırmasını Tarsus'un en işlek yerlerinden olan Yarenlik Alanında sergiledi.  Atatürk'ün Tarsus Şelalesi ziyaretini üç boyutlu görüp, fotoğraf çekinebilen vatandaşlar,  hazırlanan canlandırmaya yoğun ilgi gösterdi. 2 gün boyunca Tarsus'un en işlek yeri olan Yarenlik alanında vatandaşlara sunulan üç boyutlu canlandırmada fotoğraf çekimi yapan Tarsuslu bir vatandaş, 88 yaşında olduğunu ve o yıllarda yaşanılanları  hazırlanan tasarım ile anımsadığını belirterek hüzünlü anlar yaşadı. ''O GÜNLERİ ANIMSADIM'' Duygularına hakim olamayan ve o anları anlatan vatandaş, ''Duygulandım, ben 88 yaşındayım. Cumhuriyet zamanlarını an ve an yaşadım. Allah ülkemize savaş, huzursuzluk vermesin. Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. O günleri hatırlamamızı sağlayan, değerlerimize kıymet veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a teşekkür ederim'' diye konuştu. Hazırlanan üç boyutlu tasarıma 7'den 70'e yoğun ilgi gösterilirken, Tarsuslu vatandaşlar masada oturarak fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.
Atatürk'ün Tarsus Şelalesi ziyaretini üç boyutlu görüp, fotoğraf çekinebilen vatandaşlar, hazırlanan canlandırmaya yoğun ilgi gösterdi.

ATATÜRK'Ü ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Tarsus Belediyesi Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 99.yılı sebebiyle düzenlediği etkinlikte,  Atatürk'ün Tarsus Şelalesi ziyaretini anlatan üç boyutlu tasarım konseptini gören Tarsuslu bir vatandaş, Atatürk'ün o yıllarını anlatarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Tarsus Belediyesi, Atatürk'ün 99 yıl önce Tarsus Şelalesi ziyareti sırasında eşi Latife Hanım ile oturduğu masa, masada bulunan kısır, ayran ve Tarsus Şelalesi'nin temsili üç boyutlu canlandırmasını Tarsus'un en işlek yerlerinden olan Yarenlik Alanında sergiledi.  Atatürk'ün Tarsus Şelalesi ziyaretini üç boyutlu görüp, fotoğraf çekinebilen vatandaşlar,  hazırlanan canlandırmaya yoğun ilgi gösterdi. 2 gün boyunca Tarsus'un en işlek yeri olan Yarenlik alanında vatandaşlara sunulan üç boyutlu canlandırmada fotoğraf çekimi yapan Tarsuslu bir vatandaş, 88 yaşında olduğunu ve o yıllarda yaşanılanları  hazırlanan tasarım ile anımsadığını belirterek hüzünlü anlar yaşadı.

''O GÜNLERİ ANIMSADIM''

Duygularına hakim olamayan ve o anları anlatan vatandaş, ''Duygulandım, ben 88 yaşındayım. Cumhuriyet zamanlarını an ve an yaşadım. Allah ülkemize savaş, huzursuzluk vermesin. Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. O günleri hatırlamamızı sağlayan, değerlerimize kıymet veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a teşekkür ederim'' diye konuştu.

Hazırlanan üç boyutlu tasarıma 7'den 70'e yoğun ilgi gösterilirken, Tarsuslu vatandaşlar masada oturarak fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.