lösev

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Vali Su başkanlığında toplandı

Genel 23.08.2019 - 09:45, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3733+ kez okundu.
 

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Vali Su başkanlığında toplandı

Mersin Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Vali Ali İhsan Su başkanlığında toplandı.Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Su’nun başkanlık yaptığı toplantıya, vali Yardımcıları, kaymakamlar, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.Toplantıda konuşan Vali Su, bağımlılıkla mücadelenin önemine değinerek, diğer illerde olduğu gibi Mersin’de de bu konuda önemli çalışmalar yürütüldüğünü ve bu çalışmaların sonuçlarının da alınmaya başladığını belirtti.Toplantı, sunumların yapılması, görüş ve önerilerin dinlenmesi ve gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.
Mersin Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Vali Ali İhsan Su başkanlığında toplandı.
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Su’nun başkanlık yaptığı toplantıya, vali Yardımcıları, kaymakamlar, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Su, bağımlılıkla mücadelenin önemine değinerek, diğer illerde olduğu gibi Mersin’de de bu konuda önemli çalışmalar yürütüldüğünü ve bu çalışmaların sonuçlarının da alınmaya başladığını belirtti.
Toplantı, sunumların yapılması, görüş ve önerilerin dinlenmesi ve gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.