lösev

Baki Şimşek; Komünist Şarlatanlığa Gözmü Yumalım

Magazin 24.05.2019 - 07:52, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2926+ kez okundu.
 

Baki Şimşek; Komünist Şarlatanlığa Gözmü Yumalım

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Mersin Milletvekili  Baki Şimşek  Tunceli'nin ismini Dersim olarak değiştirilmeye çalışılmasına çok sert tepki gösterdi. Seçildi diye bu komünizm şarlatanlığına sessiz kalınamayacağını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine Türkiye'nin sahip çıkacağını vurgulayan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek şöyle konuştu; "Belediyeler kanunlara göre yönetilir. Belediye başkanları ve belediye meclisleri  kanunun üzerinde karar alamazlar. TKP'den Tunceli Belediye Başkanı olan şahsın Dersim dayatmasına hoşgörü gösteremeyiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına gölge düşürmesine duyarsız kalamayız. Ne yapalım seçildi diye kominist şarlatanlığa gözmü yumalım? Ne diyelim varsın Tunceli'de Dersim olsun kepazeliğine sessizmi kalalım?  Herkes kabul etse MHP kabul etmeyecektir. Herkes sessiz kalsa MHP sessiz kalmayacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi komünizm Türk dünyasının en büyük düşmanıdır,  görüldüğü yerde ezilmelidir diyorum. İçişleri bakanını göreve davet ediyorum."
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Mersin Milletvekili  Baki Şimşek  Tunceli'nin ismini Dersim olarak değiştirilmeye çalışılmasına çok sert tepki gösterdi. Seçildi diye bu komünizm şarlatanlığına sessiz kalınamayacağını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine Türkiye'nin sahip çıkacağını vurgulayan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek şöyle konuştu;
"Belediyeler kanunlara göre yönetilir. Belediye başkanları ve belediye meclisleri  kanunun üzerinde karar alamazlar. TKP'den Tunceli Belediye Başkanı olan şahsın Dersim dayatmasına hoşgörü gösteremeyiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına gölge düşürmesine duyarsız kalamayız. Ne yapalım seçildi diye kominist şarlatanlığa gözmü yumalım? Ne diyelim varsın Tunceli'de Dersim olsun kepazeliğine sessizmi kalalım?  Herkes kabul etse MHP kabul etmeyecektir. Herkes sessiz kalsa MHP sessiz kalmayacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi komünizm Türk dünyasının en büyük düşmanıdır,  görüldüğü yerde ezilmelidir diyorum. İçişleri bakanını göreve davet ediyorum."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.