lösev

BAŞKAN BOZDOĞAN İNŞAAT SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Yaşam (BH) - BLOK HABER | 30.11.2020 - 09:56, Güncelleme: 30.11.2020 - 09:56 3550+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN İNŞAAT SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İLKEM YAPI İNŞAAT BARAJ KONUTLARI

İlkem inşaatın yapmakta olduğu Baraj konutlarına 27:11:2020 tarihinde Tarsus Belediye başkanı DR.Haluk BOZDOĞAN ziyaret etti. Ziyaret sırasında firma sorumlusu İsmail ALTUN çevre düzenlemesini ve yapılacak peyzaj pilanlamalarını gösterdi Tarsus Belediye başkanı DR. Haluk BOZDOĞAN denetlemeler sırasında peysaj mimarisi için kullanılan bitkileri inceledi, bahçe duvarı yeşil alan fazlalığı için memnuniyetini bildirdi, temelleri inceledi, inşaat hakkında bilgi aldı ve hayırlı olsun dilekleriyle inşaat alanından ayrıldı. İlkem yapı inşaatın 20 dönüm yeşillik alanda 12 dönümü çimen 1000 ağaç 8000 tane farklı çeşitlerde çiçek. Spor alanları olarak  basketbol, voleybol , futbol sahası. yürüyüş ve koşu alanları. Bahçe düzeninde  14 adet  kamelya, 7 adet  barbekü, 2 adet büyük  çocuk  oyun alanı bulunmaktadır.
İLKEM YAPI İNŞAAT BARAJ KONUTLARI

İlkem inşaatın yapmakta olduğu Baraj konutlarına 27:11:2020 tarihinde Tarsus Belediye başkanı DR.Haluk BOZDOĞAN ziyaret etti. Ziyaret sırasında firma sorumlusu İsmail ALTUN çevre düzenlemesini ve yapılacak peyzaj pilanlamalarını gösterdi Tarsus Belediye başkanı DR. Haluk BOZDOĞAN denetlemeler sırasında peysaj mimarisi için kullanılan bitkileri inceledi, bahçe duvarı yeşil alan fazlalığı için memnuniyetini bildirdi, temelleri inceledi, inşaat hakkında bilgi aldı ve hayırlı olsun dilekleriyle inşaat alanından ayrıldı.

İlkem yapı inşaatın 20 dönüm yeşillik alanda 12 dönümü çimen 1000 ağaç 8000 tane farklı çeşitlerde çiçek. Spor alanları olarak  basketbol, voleybol , futbol sahası. yürüyüş ve koşu alanları. Bahçe düzeninde  14 adet  kamelya, 7 adet  barbekü, 2 adet büyük  çocuk  oyun alanı bulunmaktadır.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.