lösev

BAŞKAN BOZDOĞAN TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORUZ

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 22.12.2021 - 10:36, Güncelleme: 22.12.2021 - 10:36 6335+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN BOZDOĞAN TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORUZ

Tarsus Belediyesi 2021 Yılı Aralık Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan başkanlığında, koronavirüs tedbirlerine uyularak Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 2021 yılının son meclis toplantısında 7 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı. Mecliste Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yıldönümü sebebi ile gerçekleştirecekleri etkinlikleri kamuoyu ile paylaştı. EVSEL KATI ATIK ÜCRETİ ALINMAYACAK Pandemi süreci ve son zamanlarda yaşanan ekonomik sorunların ardından meclise sunulan evsel katı atık ücretlerinin 2022 yılında alınmamasına yönelik teklif, oy birliği ile kabul edildi. 27 ARALIK’TA 27 AÇILIŞ YAPILACAK Yılın son meclisinde konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yıldönümü sebebi ile 27 Aralık tarihinde 27 açılış gerçekleştireceklerinin bilgisini verdi. Açılış kapsamında; 8 koruluk, 7 park, 5 halk market, 4 tarımsal üretim uygulama alanı, 1 showroom, 2 halk manav açılışı gerçekleştirilecek. ‘’BİZLER HER ZAMAN HALKA SIĞINDIK’’ Meclis bitiminde dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Bozdoğan,’’ Bizler bazen suyu susuzluktan öğreniyoruz. Bir araya gelip bunu çözebilmek için kimi zaman eğitici kimi zaman yönetici oluyoruz, ardından bütünleşiyoruz, öncülük ediyor destek sağlayıp aktararak paylaşıyoruz. Yani hem öğreniyor hem öğretiyoruz. Ama öğrenirken de öğretirken de bunu büyük bir yalınlıkla yapıyoruz. Takdiri verecek olan kamuoyu diyoruz. Bizler her zaman halka sığındık, yaptığımız hizmetlerde tüm ekip arkadaşlarım dâhil yapılan her hizmetin sonucunda halka sığındık. Hz. Mevlana’nın dediği gibi; Bazen ne anlatırsak anlatalım, insanlar sözlerinizi anlayabilecekleri miktarda, istedikleri ölçüde ve kendi ihtiyaçlarının karşılığı kadar anlayacaklardır. O yüzden bizlerin insanların hassasiyetlerine karşı çok büyük bir bağlılığımız ve saygımız var.’’ diye konuştu. ‘’BU KENTTE YAŞAMAK APAYRI BİR AYRICALIKTIR’’ Sıkıntılı dönemlerde yatırımlarının hiçbirinden vazgeçmeyeceklerini belirten Başkan Bozdoğan,’’ Tarsus Belediyesi ayakları yere sağlam basan bir belediyedir. Bugün gurur duyduğum bir meclise sahibim. Bu kentte olmak bir gururdur ama bu kentte yaşamakta apayrı bir ayrıcalıktır. Biz durum her ne olursa olsun, krizleri mutlaka fırsata çevirerek başaracağız. Bugün alınan kararların Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ diye konuştu  
BAŞKAN BOZDOĞAN TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORUZ

Tarsus Belediyesi 2021 Yılı Aralık Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan başkanlığında, koronavirüs tedbirlerine uyularak Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 2021 yılının son meclis toplantısında 7 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı. Mecliste Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yıldönümü sebebi ile gerçekleştirecekleri etkinlikleri kamuoyu ile paylaştı.
EVSEL KATI ATIK ÜCRETİ ALINMAYACAK
Pandemi süreci ve son zamanlarda yaşanan ekonomik sorunların ardından meclise sunulan evsel katı atık ücretlerinin 2022 yılında alınmamasına yönelik teklif, oy birliği ile kabul edildi.
27 ARALIK’TA 27 AÇILIŞ YAPILACAK
Yılın son meclisinde konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yıldönümü sebebi ile 27 Aralık tarihinde 27 açılış gerçekleştireceklerinin bilgisini verdi. Açılış kapsamında; 8 koruluk, 7 park, 5 halk market, 4 tarımsal üretim uygulama alanı, 1 showroom, 2 halk manav açılışı gerçekleştirilecek.
‘’BİZLER HER ZAMAN HALKA SIĞINDIK’’
Meclis bitiminde dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Bozdoğan,’’ Bizler bazen suyu susuzluktan öğreniyoruz. Bir araya gelip bunu çözebilmek için kimi zaman eğitici kimi zaman yönetici oluyoruz, ardından bütünleşiyoruz, öncülük ediyor destek sağlayıp aktararak paylaşıyoruz. Yani hem öğreniyor hem öğretiyoruz. Ama öğrenirken de öğretirken de bunu büyük bir yalınlıkla yapıyoruz. Takdiri verecek olan kamuoyu diyoruz. Bizler her zaman halka sığındık, yaptığımız hizmetlerde tüm ekip arkadaşlarım dâhil yapılan her hizmetin sonucunda halka sığındık. Hz. Mevlana’nın dediği gibi; Bazen ne anlatırsak anlatalım, insanlar sözlerinizi anlayabilecekleri miktarda, istedikleri ölçüde ve kendi ihtiyaçlarının karşılığı kadar anlayacaklardır. O yüzden bizlerin insanların hassasiyetlerine karşı çok büyük bir bağlılığımız ve saygımız var.’’ diye konuştu.
‘’BU KENTTE YAŞAMAK APAYRI BİR AYRICALIKTIR’’
Sıkıntılı dönemlerde yatırımlarının hiçbirinden vazgeçmeyeceklerini belirten Başkan Bozdoğan,’’  Tarsus Belediyesi ayakları yere sağlam basan bir belediyedir. Bugün gurur duyduğum bir meclise sahibim. Bu kentte olmak bir gururdur ama bu kentte yaşamakta apayrı bir ayrıcalıktır. Biz durum her ne olursa olsun, krizleri mutlaka fırsata çevirerek başaracağız. Bugün alınan kararların Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ diye konuştu
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.