lösev

Başkan Dinçer’den SGK İl Müdürü Ali Koç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel 23.01.2020 - 06:23, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3194+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer’den SGK İl Müdürü Ali Koç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Toroslar Merkez Müdürlüğü’nden SGK Mersin İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Ali Koç’a hayırlı olsun' ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti. Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak’ın eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Dinçer, kurum bünyesinde Toroslar Merkez Müdürü olarak görev yapan Ali Koç’un SGK İl Müdürlüğüne vekaleten atanmasını teşkilat olarak sevinçle karşıladıklarını belirtti. Dinçer, " Mersin Toroslar Merkez Müdürlüğü ve Erdemli’de olmak üzere uzun yıllar iç içe çalıştığımız Sayın Ali Koç, esnafın sorun ve beklentilerine son derece hakim. Esnafımızın kapısını çalarak rahatlıkla derdini anlatabileceği ve sorununu çözüme kavuşturmada her türlü desteği alabileceği değerli bir bürokratımız. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve yeni görevinde başarılan diliyorum” dedi. Konuşmasında esnaf teşkilatı ve SGK’nın bir bütünün ayrılmaz parçası olduğunu vurgulayan Başkan Dinçer, “SGK, vergi dairelerimiz ve Ticaret İl Müdürlüğümüzle birlikte esnaf sanatkarlarımızın ayrılmaz bir parçası. Tabir yerindeyse bizim üçlü sac ayağımızdan birisi. SGK İl Müdürlüğümüz esnaf ve sanatkarlarımızı değişen sosyal güvenlik ihtiyaç ve risklerine karşı güvence altına alan güvenilir, kaliteli ve yenilikçi bir anlayışla sürdürülebilir sosyal güvenlik hizmeti sunmaktadır. Esnaf sanatkarlarımızla birlikte sosyal güvenlik şemsiyesi altındaki tüm sigortalıların doğumdan ölüme kadar SGK ile iç içe olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Özellikle ilçelerimizde meslek odalarımız kendisinden bir parça olarak gördüğü SGK’nın hizmet binası ihtiyacını karşılama konusunda büyük fedakarlıklar sergilemiş, yeri gelmiş odasını tahsis etmiştir. Bugün gelinen noktada ise esnaf ve sanatkarlarımızın sosyal güvenlikle ilgili tüm iş ve işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirerek başarılı bir performans sergileyen SGK İl Müdürlüğümüzle kol kola omuz omuza olan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu vesileyle Ali Koç müdürümüze hayırlı olsun dileklerimle birlikte başarılar temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Mersin SGK İl Müdürü Ali Koç’ta Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve Başkanvekili Ömer Şahbudak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Koç, görev yaptığı Erdemli ve Mersin’de esnaf teşkilatından çok yakın ilgi gördüğünü kaydederek, “ Esnaf teşkilatımız gerek kendisi, gerekse yanında çalıştırdığı sigortalılarla birlikte bizler için çok önemli bir kesim. Onlara modern ve çağdaş bir ortamda kesintisiz en iyi hizmeti verme adına sergilediğimiz çabayı bundan sonraki süreçte de en iyi şekilde sürdüreceğiz” dedi.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Toroslar Merkez Müdürlüğü’nden SGK Mersin İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Ali Koç’a hayırlı olsun' ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti. Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak’ın eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Dinçer, kurum bünyesinde Toroslar Merkez Müdürü olarak görev yapan Ali Koç’un SGK İl Müdürlüğüne vekaleten atanmasını teşkilat olarak sevinçle karşıladıklarını belirtti. Dinçer,
" Mersin Toroslar Merkez Müdürlüğü ve Erdemli’de olmak üzere uzun yıllar iç içe çalıştığımız Sayın Ali Koç, esnafın sorun ve beklentilerine son derece hakim. Esnafımızın kapısını çalarak rahatlıkla derdini anlatabileceği ve sorununu çözüme kavuşturmada her türlü desteği alabileceği değerli bir bürokratımız. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve yeni görevinde başarılan diliyorum” dedi.
Konuşmasında esnaf teşkilatı ve SGK’nın bir bütünün ayrılmaz parçası olduğunu vurgulayan Başkan Dinçer,
“SGK, vergi dairelerimiz ve Ticaret İl Müdürlüğümüzle birlikte esnaf sanatkarlarımızın ayrılmaz bir parçası. Tabir yerindeyse bizim üçlü sac ayağımızdan birisi. SGK İl Müdürlüğümüz esnaf ve sanatkarlarımızı değişen sosyal güvenlik ihtiyaç ve risklerine karşı güvence altına alan güvenilir, kaliteli ve yenilikçi bir anlayışla sürdürülebilir sosyal güvenlik hizmeti sunmaktadır. Esnaf sanatkarlarımızla birlikte sosyal güvenlik şemsiyesi altındaki tüm sigortalıların doğumdan ölüme kadar SGK ile iç içe olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Özellikle ilçelerimizde meslek odalarımız kendisinden bir parça olarak gördüğü SGK’nın hizmet binası ihtiyacını karşılama konusunda büyük fedakarlıklar sergilemiş, yeri gelmiş odasını tahsis etmiştir. Bugün gelinen noktada ise esnaf ve sanatkarlarımızın sosyal güvenlikle ilgili tüm iş ve işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirerek başarılı bir performans sergileyen SGK İl Müdürlüğümüzle kol kola omuz omuza olan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu vesileyle Ali Koç müdürümüze hayırlı olsun dileklerimle birlikte başarılar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Mersin SGK İl Müdürü Ali Koç’ta Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve Başkanvekili Ömer Şahbudak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Koç, görev yaptığı Erdemli ve Mersin’de esnaf teşkilatından çok yakın ilgi gördüğünü kaydederek,
“ Esnaf teşkilatımız gerek kendisi, gerekse yanında çalıştırdığı sigortalılarla birlikte bizler için çok önemli bir kesim. Onlara modern ve çağdaş bir ortamda kesintisiz en iyi hizmeti verme adına sergilediğimiz çabayı bundan sonraki süreçte de en iyi şekilde sürdüreceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.