lösev

BAŞKAN GÜLTAK NEVRUZ MESAJI

Akdeniz (BH) - BLOK HABER | 22.03.2021 - 08:44, Güncelleme: 22.03.2021 - 08:44 4825+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK NEVRUZ MESAJI

BAŞKAN GÜLTAK NEVRUZ MESAJI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Nevruz Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Nevruz, başta milletimize ve tüm dünyaya barış, kardeşlik, mutluluk ve sağlık getirsin" dedi. Başkan Mustafa Gültak mesajında, “Nevruz, hem baharın müjdecisi hem de medeniyetimizin yeniden doğuşunun yıl dönümüdür. Uzun yıllardır Balkanlardan Orta Asya’ya kadar oldukça geniş bir coğrafyada birlik, beraberlik ve barışa işaret etmiştir. Asırlar boyu coşkuyla kutlanan, yeni başlangıçların, ümidin, dayanışmanın ve kardeşliğin sembolü olan Nevruz Günü’nüzü tebrik ediyorum. Sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda birbirimize daha da sıkı sarılmalıyız” ifadelerini kullandı. Başkan Gültak, “Kadim kültürümüzde hoşgörüyü ve birliği şiar edinmiş bir millet olarak bizler; tabiatın uyanışını gönüllerin ve zihinlerin de uyanışına vesile olarak görmeliyiz. Nevruz, barış, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik yolunda irademizi ve kararlılığımızı ortaya koymak için de iyi bir fırsattır. Nevruzun, omuz omuza vererek bir arada yaşama arzumuzun daha da güçlenmesine, birlik ve beraberlik ile toplumsal huzurumuzun da artmasına vesile olmasını diliyor, milletimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
BAŞKAN GÜLTAK NEVRUZ MESAJI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Nevruz Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Nevruz, başta milletimize ve tüm dünyaya barış, kardeşlik, mutluluk ve sağlık getirsin" dedi.

Başkan Mustafa Gültak mesajında,

“Nevruz, hem baharın müjdecisi hem de medeniyetimizin yeniden doğuşunun yıl dönümüdür. Uzun yıllardır Balkanlardan Orta Asya’ya kadar oldukça geniş bir coğrafyada birlik, beraberlik ve barışa işaret etmiştir. Asırlar boyu coşkuyla kutlanan, yeni başlangıçların, ümidin, dayanışmanın ve kardeşliğin sembolü olan Nevruz Günü’nüzü tebrik ediyorum. Sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda birbirimize daha da sıkı sarılmalıyız”

ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak,

“Kadim kültürümüzde hoşgörüyü ve birliği şiar edinmiş bir millet olarak bizler; tabiatın uyanışını gönüllerin ve zihinlerin de uyanışına vesile olarak görmeliyiz. Nevruz, barış, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik yolunda irademizi ve kararlılığımızı ortaya koymak için de iyi bir fırsattır. Nevruzun, omuz omuza vererek bir arada yaşama arzumuzun daha da güçlenmesine, birlik ve beraberlik ile toplumsal huzurumuzun da artmasına vesile olmasını diliyor, milletimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum”

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.