lösev

Başkan Kılınç: ‘’Hedefimiz 3. Lig’’

Genel (BH) - BLOK HABER | 30.01.2021 - 16:44, Güncelleme: 30.01.2021 - 16:44 3666+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç: ‘’Hedefimiz 3. Lig’’

Anamur Belediyesporkulübü Anamur Şehir Stadında düzenlenen törenle idmanlarla başladı.

Anamur Belediyesporkulübü Anamur Şehir Stadında düzenlenen törenle idmanlarla başladı. Törene Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur BelediyesporKulüp Başkanı Adem Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. Kurban kesimi ve duaların okunmasının ardından konuşma gerçekleştiren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Bu sene çok iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum, ekibimizle birlikte bölgenin en yetenekli gençlerini şehrimizin takımında toparladık. Anamur’u bir spor kenti olarak görmek istiyoruz. Yeni sezonda önce bal ligine çıkmayı ardından 3. Ligde ter dökmeyi hedefliyoruz. Futbolcularımıza ve Yönetim Kurulumuza başarılarla dolu bir sezon diliyorum.’’ Dedi.  
Anamur Belediyesporkulübü Anamur Şehir Stadında düzenlenen törenle idmanlarla başladı.

Anamur Belediyesporkulübü Anamur Şehir Stadında düzenlenen törenle idmanlarla başladı.

Törene Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur BelediyesporKulüp Başkanı Adem Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

Kurban kesimi ve duaların okunmasının ardından konuşma gerçekleştiren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç:

“Bu sene çok iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum, ekibimizle birlikte bölgenin en yetenekli gençlerini şehrimizin takımında toparladık. Anamur’u bir spor kenti olarak görmek istiyoruz. Yeni sezonda önce bal ligine çıkmayı ardından 3. Ligde ter dökmeyi hedefliyoruz.

Futbolcularımıza ve Yönetim Kurulumuza başarılarla dolu bir sezon diliyorum.’’

Dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.