lösev

Başkan Kılınç Yörüğün Kenti Kekik Kokmalı

Anamur (BH) - BLOK HABER | 16.04.2021 - 13:35, Güncelleme: 16.04.2021 - 13:35 4104+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç Yörüğün Kenti Kekik Kokmalı

Başkan Kılınç Yörüğün Kenti Kekik Kokmalı

Anamur Belediyesi şehir merkezinde bulunan cadde sokakları içerisinde dezenfektan ve kekik özlü su bulunan tankerlerle yıkayarak kenti virüslerden korumayı hedefliyor. Son günlerde ülke genelinde hızla artış gösteren covid-19 salgınına karşı tedbirleri artıran Anamur Belediye Başkanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasının saat 19'a çekilmesi ile birlikte kent genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde insanların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakların belirli periyotlarla yıkanacağını belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç : "son günlerde ülkemizin genelinde görülen salgın artışı nedeniyle devletimizin aldığı kısıtlamalara ek olarak bizde cadde ve sokaklarımızı içerisinde dezenfektan ve kekik özlü su bulunan tankerimizle yıkama kararı aldık. Böylece kentimizi hem gün içerisinde şehir merkezinde yaşanan hareketlilik nedeniyle oluşan mikrop ve bakterilerden arındırmış olacağız hemde yörük kenti Anamur'un cadde ve sokaklarında kekik kokmasını sağlayacağız." dedi.
Başkan Kılınç Yörüğün Kenti Kekik Kokmalı

Anamur Belediyesi şehir merkezinde bulunan cadde sokakları içerisinde dezenfektan ve kekik özlü su bulunan tankerlerle yıkayarak kenti virüslerden korumayı hedefliyor.

Son günlerde ülke genelinde hızla artış gösteren covid-19 salgınına karşı tedbirleri artıran Anamur Belediye Başkanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasının saat 19'a çekilmesi ile birlikte kent genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde insanların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakların belirli periyotlarla yıkanacağını belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç :

"son günlerde ülkemizin genelinde görülen salgın artışı nedeniyle devletimizin aldığı kısıtlamalara ek olarak bizde cadde ve sokaklarımızı içerisinde dezenfektan ve kekik özlü su bulunan tankerimizle yıkama kararı aldık. Böylece kentimizi hem gün içerisinde şehir merkezinde yaşanan hareketlilik nedeniyle oluşan mikrop ve bakterilerden arındırmış olacağız hemde yörük kenti Anamur'un cadde ve sokaklarında kekik kokmasını sağlayacağız."

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.