lösev

Başkan Mükerrem Tollu dan Yeni Yıl Mesajı

Erdemli (BH) - BLOK HABER | 31.12.2021 - 14:37, Güncelleme: 31.12.2021 - 14:37 9876+ kez okundu.
 

Başkan Mükerrem Tollu dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Mükerrem Tollu dan Yeni Yıl Mesajı

“Her yeni yıl, umudu, inancı ve yenilenmeyi simgeler. Tüm dünyanın içinde bulunduğu şu durumda en çok ihtiyacımız olan şey, sağlık ve refah. 2021 yılını arkada bırakırken, diliyorum ki yüce Allah’tan bu yeni yıl büyük sağlık sorunlarını arkada bırakmış, refahı yüksek, ülkemizin başarılarıyla mutluluk duyacağımız, vatandaşımızın daha huzurlu olacağı bir yıl olur. Erdemli Belediyesi olarak biz de bu yeni yılda, hizmet maratonunun hızını kesmeden, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vererek, ihtiyacı olanın yanında olarak, kentimize yeni projeleri kazandırmanın heyecanı ile ilerleyeceğiz. İnanıyorum ki, bu yeni yılda bize güzellikleri getirecek olan çok çalışmak ve yenilenmek olacak. 2022’ye girerken yeni yılın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize esenlik, huzur ve başarı getirmesini diliyorum. Sevgi ve saygılarımla’’
Başkan Mükerrem Tollu dan Yeni Yıl Mesajı

“Her yeni yıl, umudu, inancı ve yenilenmeyi simgeler. Tüm dünyanın içinde bulunduğu şu durumda en çok ihtiyacımız olan şey, sağlık ve refah.

2021 yılını arkada bırakırken, diliyorum ki yüce Allah’tan bu yeni yıl büyük sağlık sorunlarını arkada bırakmış, refahı yüksek, ülkemizin başarılarıyla mutluluk duyacağımız, vatandaşımızın daha huzurlu olacağı bir yıl olur.

Erdemli Belediyesi olarak biz de bu yeni yılda, hizmet maratonunun hızını kesmeden, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vererek, ihtiyacı olanın yanında olarak, kentimize yeni projeleri kazandırmanın heyecanı ile ilerleyeceğiz. İnanıyorum ki, bu yeni yılda bize güzellikleri getirecek olan çok çalışmak ve yenilenmek olacak.

2022’ye girerken yeni yılın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize esenlik, huzur ve başarı getirmesini diliyorum. Sevgi ve saygılarımla’’

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.