lösev

Başkan Mustafa Gültak: “Milletimizin 15 Temmuz Direnişi Tarihi Bir Destandır”

15.07.2019 - 07:24, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2909+ kez okundu.
 

Başkan Mustafa Gültak: “Milletimizin 15 Temmuz Direnişi Tarihi Bir Destandır”

Başkan M.Mustafa Gültak: “Milletimizin 15 Temmuz Direnişi Tarihi Bir Destandır” 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütünün gerçekleştirdiği hain kalkışmanın üçüncü yıldönümü nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; ,  mesaj yayınladı , “Milletimizin 15 Temmuz direnişi; ülkemizin birliği, beraberliği ve geleceğine kast eden hainlere karşı verdiği tarihe geçecek destansı mücadelesidir” dedi. [caption id="attachment_5054" align="alignnone" width="445"] BASKAN GULTAK'TAN 15 TEMMUZ MESAJI Cocuk[/caption] Başkan M.Mustafa Gültak mesajında; “Ülkemizin geleceğini yok etmeye yönelik bu hain kalkışma sırasında, adeta Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek, vatanımızın geleceği için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” diyen Başkan Gültak, devamında şu ifadeleri kaydetti; “Ülkemize, demokrasimize ve aziz milletimizin yüce iradesine karşı hain FETÖ terör örgütü ve yandaşları tarafından yapılan kalkışma girişimini lanetliyorum. Bilinmelidir ki özgürlüğümüze, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden hainler, her zaman yenilmeye mahkûmdur. Milletimizin iradesinin üstünde başka hiçbir irade yoktur ve asla da olmayacaktır. 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi aziz ve fedakâr milletimiz, istiklaline ve istikbaline daima sahip çıkacak ve bayrağımızı ilelebet yükseklerde dalgalandıracaktır. Milletimizin 15 Temmuz’da yazdığı destan, tarih boyunca unutulmayacaktır. Bu destanı yazan aziz milletimizi gönülden selamlıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.”
Başkan M.Mustafa Gültak: “Milletimizin 15 Temmuz Direnişi Tarihi Bir Destandır” 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütünün gerçekleştirdiği hain kalkışmanın üçüncü yıldönümü nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; ,  mesaj yayınladı , “Milletimizin 15 Temmuz direnişi; ülkemizin birliği, beraberliği ve geleceğine kast eden hainlere karşı verdiği tarihe geçecek destansı mücadelesidir” dedi. [caption id="attachment_5054" align="alignnone" width="445"]BASKAN GULTAK'TAN 15 TEMMUZ MESAJI BASKAN GULTAK'TAN 15 TEMMUZ MESAJI Cocuk[/caption] Başkan M.Mustafa Gültak mesajında; “Ülkemizin geleceğini yok etmeye yönelik bu hain kalkışma sırasında, adeta Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek, vatanımızın geleceği için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” diyen Başkan Gültak, devamında şu ifadeleri kaydetti; “Ülkemize, demokrasimize ve aziz milletimizin yüce iradesine karşı hain FETÖ terör örgütü ve yandaşları tarafından yapılan kalkışma girişimini lanetliyorum. Bilinmelidir ki özgürlüğümüze, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden hainler, her zaman yenilmeye mahkûmdur. Milletimizin iradesinin üstünde başka hiçbir irade yoktur ve asla da olmayacaktır. 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi aziz ve fedakâr milletimiz, istiklaline ve istikbaline daima sahip çıkacak ve bayrağımızı ilelebet yükseklerde dalgalandıracaktır. Milletimizin 15 Temmuz’da yazdığı destan, tarih boyunca unutulmayacaktır. Bu destanı yazan aziz milletimizi gönülden selamlıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.