lösev

Başkan Özyiğit Karma El Sanatları ve Resim Sergisinin açılışını yaptı

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - BLOK HABER | 19.11.2021 - 14:37, Güncelleme: 19.11.2021 - 14:37 3218+ kez okundu.
 

Başkan Özyiğit Karma El Sanatları ve Resim Sergisinin açılışını yaptı

Başkan Özyiğit Karma El Sanatları ve Resim Sergisinin açılışını yaptı

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Halk Eğitimi Merkezinin katkılarıyla düzenlenen Karma El Sanatları ve Resim Sergisi’nde birbirinden güzel el emeği eserler sergilendi. Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı sergide geri dönüşüm malzemelerinden yapılan birçok çalışma da yer aldı. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin eserlerinden oluşan Karma El Sanatları ve Resim Sergisi’nin açılışını yaptı. Kursiyerlerin el sanatları, dekoratif ev tekstili, resim, ahşap rölyef ve takı tasarım dallarında yaptıkları birbirinden güzel eserleri Yenişehir Belediyesi Özgecan Gençlik Merkezi’nde sergilendi. Serginin açılışına Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fethiye Güngör, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mikail Eren, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Her yaştan kursiyerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Özyiğit, “Hepinizin emeğine sağlık, üretmek her zaman çok kıymetli. Özellikle sanata dair iş yapmak, sanatsal içeriği olan işler yapmak çok daha kıymetli, bu tesislerde daha güzel işler yapacağız” dedi. Sergiyi gezen Başkan Abdullah Özyiğit, kursiyerlerin yaptığı eserlerin satışı için yer tahsisi konusunda da destek vereceklerini söyledi.
Başkan Özyiğit Karma El Sanatları ve Resim Sergisinin açılışını yaptı

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Halk Eğitimi Merkezinin katkılarıyla düzenlenen Karma El Sanatları ve Resim Sergisi’nde birbirinden güzel el emeği eserler sergilendi. Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı sergide geri dönüşüm malzemelerinden yapılan birçok çalışma da yer aldı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin eserlerinden oluşan Karma El Sanatları ve Resim Sergisi’nin açılışını yaptı. Kursiyerlerin el sanatları, dekoratif ev tekstili, resim, ahşap rölyef ve takı tasarım dallarında yaptıkları birbirinden güzel eserleri Yenişehir Belediyesi Özgecan Gençlik Merkezi’nde sergilendi. Serginin açılışına Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fethiye Güngör, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mikail Eren, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Her yaştan kursiyerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Özyiğit, “Hepinizin emeğine sağlık, üretmek her zaman çok kıymetli. Özellikle sanata dair iş yapmak, sanatsal içeriği olan işler yapmak çok daha kıymetli, bu tesislerde daha güzel işler yapacağız” dedi. Sergiyi gezen Başkan Abdullah Özyiğit, kursiyerlerin yaptığı eserlerin satışı için yer tahsisi konusunda da destek vereceklerini söyledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.