lösev

Başkan Ruhi Koçak, Tarsus'un Kurtuluşu'nu Yayımladığı Mesajla Kutladı

Genel 26.12.2019 - 10:06, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 1826+ kez okundu.
 

Başkan Ruhi Koçak, Tarsus'un Kurtuluşu'nu Yayımladığı Mesajla Kutladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Koçak, bundan 98 yıl önce atalarımızın kahramanlığı ve verilen mücadele sonucu büyük bir destana imza atılarak kazanılan Tarsus’umuzun kurtuluşun gününü kutlamanın gururu içinde olduklarını belirttiği mesajında ‘’Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşu sırasında yaşananlar, bu milletin vatanı için verdiği tarifsiz azmin en güzel örneğini oluşturmaktadır. 98 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde kazanılan bu zafer bugün bizlere kültürüne sahip çıkan, onu koruyan ve yaşatan bir toplumun, daima birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar var olacağını göstermiştir. Bu vesileyle, 27 Aralık Kurtuluş Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğrunda canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi saygıyla anıyorum.’’ ifadesini kullandı.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Koçak, bundan 98 yıl önce atalarımızın kahramanlığı ve verilen mücadele sonucu büyük bir destana imza atılarak kazanılan Tarsus’umuzun kurtuluşun gününü kutlamanın gururu içinde olduklarını belirttiği mesajında
‘’Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşu sırasında yaşananlar, bu milletin vatanı için verdiği tarifsiz azmin en güzel örneğini oluşturmaktadır. 98 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde kazanılan bu zafer bugün bizlere kültürüne sahip çıkan, onu koruyan ve yaşatan bir toplumun, daima birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar var olacağını göstermiştir. Bu vesileyle, 27 Aralık Kurtuluş Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğrunda canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi saygıyla anıyorum.’’ ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.