lösev

BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SAHİLDEKİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 30.11.2020 - 10:34, Güncelleme: 30.11.2020 - 10:34 2493+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SAHİLDEKİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN SEÇER, YAPIMI TAMAMLANAN NİKAH VE ETKİNLİK SALONU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile kazandırılan yapıları ve projeleri yerinde inceledi. İlk olarak, Galatasaray Meydanı yanında yer alan ve yapımı tamamlanan Büyükşehir Belediyesi Nikah ve Etkinlik Salonu’nu gezerek bürokratlar, daire başkanları ve mimarlardan bilgi alan Başkan Seçer, daha sonra zaman içerisinde sahildeki farklı noktalara yerleştirilecek olan modern kedi evi prototipini inceledi. Seçer son olarak, Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından Pozcu sahiline yerleştirilen çay, kahve, balık ekmek, köfte ekmek gibi yiyecek ve içeceklerin satılacağı Satış Karavanı’nı inceledi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile kazandırılan yapıları ve projeleri inceledi. Nikah Salonu’nun kapalı alanı 300, açık alanı 500 kişiye hizmet verecek İlk olarak, Galatasaray Meydanı yanında yer alan ve yapımı tamamlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah ve Etkinlik Salonu’nu gezerek bürokratlar, daire başkanları ve mimarlardan bilgi alan Başkan Seçer, incelemelerde bulundu, yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Nikah ve Etkinlik Salonu’nun kapalı alanı 300, açık alanı da 500 kişiye hizmet verecek. Modern kedi evleri, ilerleyen zamanlarda sahilde belli noktalara yerleştirilecek Başkan Seçer, Nikah ve Etkinlik Salonu incelemesinin ardından, sahilde farklı noktalara yerleştirilmesi planlanan modern kedi evinin de prototipini inceledi. Daha kullanışlı ve daha modern yapılması planlanan kedi evleri, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından zaman içerisinde sahildeki farklı noktalara yerleştirilecek. Kültür Park içerisindeki kedi evleri, tasarımı yapılan modern kedi evleri ile yenilenecek ve sokak kedileri barınma ve beslenme ihtiyaçlarını buradan karşılayacak. İlerleyen zamanlarda üretimi yapılacak olan modern kedi evleri sahilde belli noktalarda yerini alacak. Denizkızı Turizm A.Ş.’den Pozcu sahiline satış karavanı Başkan Seçer son olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından Pozcu sahiline yerleştirilen Satış Karavanı’nı da inceledi. Satış karavanında çay, kahve, balık ekmek, köfte ekmek gibi yiyecek ve içeceklerin satışı yapılacak.  
BAŞKAN SEÇER, YAPIMI TAMAMLANAN NİKAH VE ETKİNLİK SALONU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile kazandırılan yapıları ve projeleri yerinde inceledi. İlk olarak, Galatasaray Meydanı yanında yer alan ve yapımı tamamlanan Büyükşehir Belediyesi Nikah ve Etkinlik Salonu’nu gezerek bürokratlar, daire başkanları ve mimarlardan bilgi alan Başkan Seçer, daha sonra zaman içerisinde sahildeki farklı noktalara yerleştirilecek olan modern kedi evi prototipini inceledi. Seçer son olarak, Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından Pozcu sahiline yerleştirilen çay, kahve, balık ekmek, köfte ekmek gibi yiyecek ve içeceklerin satılacağı Satış Karavanı’nı inceledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile kazandırılan yapıları ve projeleri inceledi.

Nikah Salonu’nun kapalı alanı 300, açık alanı 500 kişiye hizmet verecek

İlk olarak, Galatasaray Meydanı yanında yer alan ve yapımı tamamlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah ve Etkinlik Salonu’nu gezerek bürokratlar, daire başkanları ve mimarlardan bilgi alan Başkan Seçer, incelemelerde bulundu, yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Nikah ve Etkinlik Salonu’nun kapalı alanı 300, açık alanı da 500 kişiye hizmet verecek.

Modern kedi evleri, ilerleyen zamanlarda sahilde belli noktalara yerleştirilecek

Başkan Seçer, Nikah ve Etkinlik Salonu incelemesinin ardından, sahilde farklı noktalara yerleştirilmesi planlanan modern kedi evinin de prototipini inceledi. Daha kullanışlı ve daha modern yapılması planlanan kedi evleri, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından zaman içerisinde sahildeki farklı noktalara yerleştirilecek. Kültür Park içerisindeki kedi evleri, tasarımı yapılan modern kedi evleri ile yenilenecek ve sokak kedileri barınma ve beslenme ihtiyaçlarını buradan karşılayacak. İlerleyen zamanlarda üretimi yapılacak olan modern kedi evleri sahilde belli noktalarda yerini alacak.

Denizkızı Turizm A.Ş.’den Pozcu sahiline satış karavanı

Başkan Seçer son olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından Pozcu sahiline yerleştirilen Satış Karavanı’nı da inceledi. Satış karavanında çay, kahve, balık ekmek, köfte ekmek gibi yiyecek ve içeceklerin satışı yapılacak.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.