lösev

BAŞKAN SEÇER, ESNAFA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 24.02.2021 - 10:54, Güncelleme: 24.02.2021 - 10:56 3371+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, ESNAFA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

BAŞKAN SEÇER, ESNAFA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

BAŞKAN SEÇER, ESNAFA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ SEÇER, CADDE CADDE GEZDİ, ESNAFI DİNLEDİ Başkan Seçer, Eski Devlet Hastanesi önünden başlayarak, Kuvayi Milliye Caddesi, Kuruçeşme, Zeytinlibahçe ve İstiklal Caddesi boyunca dükkânları bulunan esnafı ziyaret edip, hayırlı işler dileğinde bulundu.   Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz ilçesindeki esnafı ziyaret etti.  Seçer, Eski Devlet Hastanesi önünden başlayarak, Kuvayi Milliye Caddesi, Kuruçeşme, Zeytinlibahçe ve İstiklal Caddesi boyunca dükkânları bulunan esnafı ziyaret edip, hayırlı işler diledi. Dükkanlara giren ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Seçer, esnaf gezisini İstiklal Caddesi ile sonlandırdı. Cadde boyunca gerçekleştirdiği gezide Akdeniz Belediyesi Kadın Emeği Diyarı’nda stantları bulunan vatandaşları da ziyaret eden Başkan Seçer, ardından MESKİ Genel Müdürlüğü’ne de uğrayarak, çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Seçer’in gezisi sırasında Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından vatandaşlara ve esnafa maske, takvim, kalem ve notluk hediye edildi.
BAŞKAN SEÇER, ESNAFA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

BAŞKAN SEÇER, ESNAFA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

SEÇER, CADDE CADDE GEZDİ, ESNAFI DİNLEDİ

Başkan Seçer, Eski Devlet Hastanesi önünden başlayarak, Kuvayi Milliye Caddesi, Kuruçeşme, Zeytinlibahçe ve İstiklal Caddesi boyunca dükkânları bulunan esnafı ziyaret edip, hayırlı işler dileğinde bulundu.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz ilçesindeki esnafı ziyaret etti.  Seçer, Eski Devlet Hastanesi önünden başlayarak, Kuvayi Milliye Caddesi, Kuruçeşme, Zeytinlibahçe ve İstiklal Caddesi boyunca dükkânları bulunan esnafı ziyaret edip, hayırlı işler diledi.

Dükkanlara giren ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Seçer, esnaf gezisini İstiklal Caddesi ile sonlandırdı. Cadde boyunca gerçekleştirdiği gezide Akdeniz Belediyesi Kadın Emeği Diyarı’nda stantları bulunan vatandaşları da ziyaret eden Başkan Seçer, ardından MESKİ Genel Müdürlüğü’ne de uğrayarak, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Başkan Seçer’in gezisi sırasında Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından vatandaşlara ve esnafa maske, takvim, kalem ve notluk hediye edildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.