lösev

Başkan Tarhan, Down SendromluHakan’la görüntülü konuştu

Genel (BH) - BLOK HABER | 03.12.2020 - 17:29, Güncelleme: 03.12.2020 - 17:29 2236+ kez okundu.
 

Başkan Tarhan, Down SendromluHakan’la görüntülü konuştu

Başkan Tarhan, Down SendromluHakan’la görüntülü konuştu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Down Kafe çalışanı Hakan Urul ile görüntülü telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Korona virüsü salgını nedeniyle bu yıl etkinlik düzenleyemediklerini ifade eden Başkan Tarhan, Mezitlilileri virüsün olumsuz etkisinden korumak amacıyla 24 saat aralıksız çalıştıklarını dile getirdi. Yılda sadece bir gün değil her gün engelliler için farkındalık oluşturulması gerektiğinin altını çizen Başkan Tarhan, “Biz engelli vatandaşlarımıza imkân verildiğinde ne büyük işler başarabildiklerini de Down Kafemizde görüyoruz” dedi. Mezitli’de Engelsiz Kafe oluşturduklarını vurgulayan Başkan Tarhan, Urul’u, burada faaliyette bulunmaya davet etti. Başkan Tarhan’ın her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Hakan Urul ise, “Başkanımızı çok seviyoruz. Atatürk değerleri içerisinde hizmet üretmeye devam ediyor. Sık sık Down Kafede bir araya geliyorduk. Ancak virüs başlayınca yeterince görüşemez olduk. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde beni arayarak çok mutlu etti” diye konuştu.
Başkan Tarhan, Down SendromluHakan’la görüntülü konuştu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Down Kafe çalışanı Hakan Urul ile görüntülü telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Korona virüsü salgını nedeniyle bu yıl etkinlik düzenleyemediklerini ifade eden Başkan Tarhan, Mezitlilileri virüsün olumsuz etkisinden korumak amacıyla 24 saat aralıksız çalıştıklarını dile getirdi.

Yılda sadece bir gün değil her gün engelliler için farkındalık oluşturulması gerektiğinin altını çizen Başkan Tarhan, “Biz engelli vatandaşlarımıza imkân verildiğinde ne büyük işler başarabildiklerini de Down Kafemizde görüyoruz” dedi.

Mezitli’de Engelsiz Kafe oluşturduklarını vurgulayan Başkan Tarhan, Urul’u, burada faaliyette bulunmaya davet etti.

Başkan Tarhan’ın her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Hakan Urul ise, “Başkanımızı çok seviyoruz. Atatürk değerleri içerisinde hizmet üretmeye devam ediyor. Sık sık Down Kafede bir araya geliyorduk. Ancak virüs başlayınca yeterince görüşemez olduk. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde beni arayarak çok mutlu etti” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.