lösev

Başkan Tepebağlı Kardeş Şehir Letonya'da

Genel 08.06.2019 - 08:57, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3806+ kez okundu.
 

Başkan Tepebağlı Kardeş Şehir Letonya'da

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, kardeş şehri olan Letonya'nın Valka şehri belediye başkanı sayın Vents Armands Krauklis ve Estonya'nın Valga şehrinin belediye başkanı sayın Margus Leppik ile beraber düzenledikleri ve 6 ülkenin temsilcilerinin katıldığı şehir günleri programına katıldı. Başkan Tepebağlı’ya programda Ak Parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç ve beraberindeki heyet eşlik etti. İki ülkenin dostluğu açısından son derece önemli olan ziyareti önemsediğinin altını çizen Tepebağlı, ilişkilerin hem ekonomik hem de kültürel olarak geliştirilebileceğini, önemli olanın kardeşçe yaşamak anlaşabilmek olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, kardeş şehri olan Letonya'nın Valka şehri belediye başkanı sayın Vents Armands Krauklis ve Estonya'nın Valga şehrinin belediye başkanı sayın Margus Leppik ile beraber düzenledikleri ve 6 ülkenin temsilcilerinin katıldığı şehir günleri programına katıldı. Başkan Tepebağlı’ya programda Ak Parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç ve beraberindeki heyet eşlik etti.
İki ülkenin dostluğu açısından son derece önemli olan ziyareti önemsediğinin altını çizen Tepebağlı, ilişkilerin hem ekonomik hem de kültürel olarak geliştirilebileceğini, önemli olanın kardeşçe yaşamak anlaşabilmek olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.