lösev

BAŞKAN ÜNÜVAR MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Gülnar (BH) - BLOK HABER | 21.04.2022 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2022 - 10:26 7466+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÜNÜVAR MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÜNÜVAR MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar Ramazan'ın on dokuzuncu gününde Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında kurulan iftar sofrasında muhtarları ağırladı. İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Gülnar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde 50 mahalle muhtarı ile bir araya gelip, sohbet ettiler, birlikte iftar açtılar. Düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP İlçe Başkanı Ayşe Aydın, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Erdem Uçtu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Güleç, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’50 mahallemizin muhtarıyla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Gülnar Belediyesi olarak daha güzel bir Gülnar için ilçemize bir çok hizmet yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de muhtarlarımızla beraber daha güzel bir Gülnar için çalışacağız. Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarız. Biz büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve ramazanın bereketini birlikte paylaştık. İftar Programımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim tutulan tüm oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin.” İfadelerini kullandı.  
BAŞKAN ÜNÜVAR MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar Ramazan'ın on dokuzuncu gününde Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında kurulan iftar sofrasında muhtarları ağırladı. İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Gülnar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde 50 mahalle muhtarı ile bir araya gelip, sohbet ettiler, birlikte iftar açtılar. Düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP İlçe Başkanı Ayşe Aydın, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Erdem Uçtu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları
Başkanı Rıdvan Güleç, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’50 mahallemizin muhtarıyla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Gülnar Belediyesi olarak daha güzel bir Gülnar için ilçemize bir çok hizmet yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de muhtarlarımızla beraber daha güzel bir Gülnar için çalışacağız. Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarız. Biz büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve ramazanın bereketini birlikte paylaştık. İftar Programımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim tutulan tüm oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin.” İfadelerini kullandı.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.