lösev

BAŞKAN YILMAZ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Toroslar (BH) - BLOK HABER | 28.10.2021 - 11:38, Güncelleme: 28.10.2021 - 11:38 4054+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim en büyük eserim” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümüne erişmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, Türk milletinin damarlarında dolaşan asil kanla kurulmuştur” dedi. “Cumhuriyetimizi ve vatanımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak hepimizin en büyük sorumluluğudur” diyen Başkan Yılmaz; “Cumhuriyet, Türk milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının gurur verici eseri, geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ve Türk milletinin ebedi varlığıyla ilelebet devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. “CUMHURİYET COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM” Başkan Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenleyecekleri “Buray” konserine tüm hemşehrilerini davet etti.  “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıl dönümüne yakışır konser ve etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkumuzu artıracağız” diyen Başkan Yılmaz; “29 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Akbelen Mahallemizde bulunan K. Aydın Stadyumu'nda gerçekleştireceğimiz konsere tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.  Bu coşkuyu hep birlikte, tek yürek olarak yaşayalım. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN YILMAZ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim en büyük eserim” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümüne erişmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, Türk milletinin damarlarında dolaşan asil kanla kurulmuştur” dedi.

“Cumhuriyetimizi ve vatanımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak hepimizin en büyük sorumluluğudur” diyen Başkan Yılmaz; “Cumhuriyet, Türk milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının gurur verici eseri, geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ve Türk milletinin ebedi varlığıyla ilelebet devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“CUMHURİYET COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”

Başkan Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenleyecekleri “Buray” konserine tüm hemşehrilerini davet etti.

 “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıl dönümüne yakışır konser ve etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkumuzu artıracağız” diyen Başkan Yılmaz; “29 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Akbelen Mahallemizde bulunan K. Aydın Stadyumu'nda gerçekleştireceğimiz konsere tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.  Bu coşkuyu hep birlikte, tek yürek olarak yaşayalım. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.