lösev

BAŞKAN YILMAZ KADİR GECESİNİ KUTLADI

Toroslar (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 08.05.2021 - 11:34, Güncelleme: 08.05.2021 - 11:34 5066+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ KADİR GECESİNİ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ KADİR GECESİNİ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Kadir Gecesi'nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Yılmaz; "11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ne kavuşmanın huzuru ve heyecanı içerisindeyiz" dedi. Başkan Yılmaz, Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde aldıkları önlemlerin yanı sıra Gönül Bağı Projesi ile sosyal yardımlaşmanın en güzel örneğini sergilediklerini kaydederek; "Salgın süreci bize birlik ve beraberliğimizin önemini bir kez daha gösterdi. Tam kapanma sürecinde hayata geçirdiğimiz Gönül Bağı Projemiz ile ilçemizde dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyoruz. Hemşehrilerimizin her türlü ihtiyaçlarının, taleplerinin karşılanması noktasında yanlarındayız. Bu birliktelik çok kıymetli. Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı Kadir Gecesi de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, sevgi, hoşgörü ve kardeşliği hakim kılmak için sunulan önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecede salgının bir an önce sona ermesi için dualarımızı eksik etmeyelim. Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.
BAŞKAN YILMAZ KADİR GECESİNİ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Kadir Gecesi'nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Yılmaz; "11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ne kavuşmanın huzuru ve heyecanı içerisindeyiz" dedi. Başkan Yılmaz, Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde aldıkları önlemlerin yanı sıra Gönül Bağı Projesi ile sosyal yardımlaşmanın en güzel örneğini sergilediklerini kaydederek; "Salgın süreci bize birlik ve beraberliğimizin önemini bir kez daha gösterdi. Tam kapanma sürecinde hayata geçirdiğimiz Gönül Bağı Projemiz ile ilçemizde dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyoruz. Hemşehrilerimizin her türlü ihtiyaçlarının, taleplerinin karşılanması noktasında yanlarındayız. Bu birliktelik çok kıymetli. Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı Kadir Gecesi de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, sevgi, hoşgörü ve kardeşliği hakim kılmak için sunulan önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecede salgının bir an önce sona ermesi için dualarımızı eksik etmeyelim. Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.