lösev

Başkan Yılmaz’a, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş’ten ziyaret

Genel 18.07.2019 - 14:15, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3100+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz’a, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş’ten ziyaret

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.Genel Başkan Ateş, Ülkü Ocakları Mersin İl Binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na yeni atanan MHP Mersin eski İl Başkan vekili Çağrı Ünel ve partililerle birlikte Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ateş, Başkan Yılmaz’a görevinde başarılar diledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz ise Ateş’i Mersin’de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. “Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır” diyen Yılmaz, Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Gökhan Demir’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, görevini devralan Çağrı Ünel’e de hayırlı olsun dileklerini ileterek tebrik etti.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Genel Başkan Ateş, Ülkü Ocakları Mersin İl Binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na yeni atanan MHP Mersin eski İl Başkan vekili Çağrı Ünel ve partililerle birlikte Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ateş, Başkan Yılmaz’a görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz ise Ateş’i Mersin’de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. “Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır” diyen Yılmaz, Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Gökhan Demir’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, görevini devralan Çağrı Ünel’e de hayırlı olsun dileklerini ileterek tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.