lösev

BAŞKAN YILMAZ'DAN YENİ YIL MESAJI

Gündem (BH) - BLOK HABER | 30.12.2020 - 14:21, Güncelleme: 30.12.2020 - 14:21 3018+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ'DAN YENİ YIL MESAJI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'a hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2021'de de devam edeceğini söyledi.

"En Büyük Temennimiz, Sağlık ve Huzur Ortamının Devam Etmesi" "Yeni yılda en büyük arzumuz, ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin her alanda daha da gelişmesi, sağlık ve huzur ortamının devam etmesi" diyen Başkan Yılmaz; "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılı dünyamız ve ülkemiz adına zorlu süreçlerden geçtiğimiz bir yıl oldu. Bu salgın bizlere sağlığın, birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu da gösterdi. Toroslar Belediyesi olarak bir yandan pandemi ile mücadele ederek hemşehrilerimizin sağlığını koruyacak çalışmalarımızı yaparken, diğer yandan da ilçemizi geleceğe taşıyacak projelerimize de devam ettik. Vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk. Değerli hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya da  devam edeceğiz. 2021 yılı da Toroslar'da yatırım yılı olacak. Sağlıktan ulaşıma, üretimden istihdama, eğitimden kültür, sanat ve sportif faaliyetlere kadar hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız ve vizyon projelerimizle ilçemize artı değer kattık ve bu çalışmalarımızı aynı kararlılıkla ve üstüne daha da koyarak sürdüreceğiz. Toroslarımızın her yönüyle bir marka kent haline gelmesi için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı. Tüm hemşehrilerinin yeni yılını kutlayan Başkan Yılmaz; "Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınının bir an önce son bulmasını diliyorum. Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Bu sürecin en önemli kahramanları şüphesiz sağlık çalışanlarıdır. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, hastalara acil şifalar diliyorum" dedi.      
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'a hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2021'de de devam edeceğini söyledi.

"En Büyük Temennimiz, Sağlık ve Huzur Ortamının Devam Etmesi"

"Yeni yılda en büyük arzumuz, ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin her alanda daha da gelişmesi, sağlık ve huzur ortamının devam etmesi" diyen Başkan Yılmaz; "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılı dünyamız ve ülkemiz adına zorlu süreçlerden geçtiğimiz bir yıl oldu. Bu salgın bizlere sağlığın, birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu da gösterdi. Toroslar Belediyesi olarak bir yandan pandemi ile mücadele ederek hemşehrilerimizin sağlığını koruyacak çalışmalarımızı yaparken, diğer yandan da ilçemizi geleceğe taşıyacak projelerimize de devam ettik. Vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk. Değerli hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya da  devam edeceğiz. 2021 yılı da Toroslar'da yatırım yılı olacak. Sağlıktan ulaşıma, üretimden istihdama, eğitimden kültür, sanat ve sportif faaliyetlere kadar hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız ve vizyon projelerimizle ilçemize artı değer kattık ve bu çalışmalarımızı aynı kararlılıkla ve üstüne daha da koyarak sürdüreceğiz. Toroslarımızın her yönüyle bir marka kent haline gelmesi için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Tüm hemşehrilerinin yeni yılını kutlayan Başkan Yılmaz; "Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınının bir an önce son bulmasını diliyorum. Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Bu sürecin en önemli kahramanları şüphesiz sağlık çalışanlarıdır. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, hastalara acil şifalar diliyorum" dedi.

 

 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.