lösev

Başkanı Murat Kaya’dan, 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Genel 23.07.2019 - 07:32, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3240+ kez okundu.
 

Başkanı Murat Kaya’dan, 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını yayımladığı mesajla kutladı. Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basının, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu söyledi. Borsa Başkanı Murat Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında, “Günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında görevini yapan gazeteciler, bir yandan kamuoyunu aydınlatırken diğer yandan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtmaktadırlar. Böylelikle önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının aktırılmasında ve bu sorunlara çözüm bulunmasında Basın mensuplarımızın etkisi ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir” dedi. Türk basınının tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirdiğinin altını çizen Başkan Murat Kaya “Yansız ve ilkeli habercilik anlayışı ve milli duyarlılık bilinciyle ülke ve dünya gerçeklerinin objektif bir şekilde yansıtılması, ilimizin ve ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkı yapacaktır. En doğru haberi en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmak için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak ve onlara gereken desteği yapmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan ve mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını yayımladığı mesajla kutladı. Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basının, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu söyledi. Borsa Başkanı Murat Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında,
“Günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında görevini yapan gazeteciler, bir yandan kamuoyunu aydınlatırken diğer yandan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtmaktadırlar. Böylelikle önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının aktırılmasında ve bu sorunlara çözüm bulunmasında Basın mensuplarımızın etkisi ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir” dedi.
Türk basınının tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirdiğinin altını çizen Başkan Murat Kaya
“Yansız ve ilkeli habercilik anlayışı ve milli duyarlılık bilinciyle ülke ve dünya gerçeklerinin objektif bir şekilde yansıtılması, ilimizin ve ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkı yapacaktır. En doğru haberi en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmak için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak ve onlara gereken desteği yapmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan ve mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.